Vill du vara med och utveckla papperskategorin med marknadens starkaste varumärken? Metsä Tissue söker nu en 

Säljare
Umeå

Vill du vara med och utveckla papperskategorin med marknadens starkaste varumärken? Metsä Tissue söker en säljare Umeå med omnejd.

Rollen
I rollen som säljare planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – alltför att utveckla dina kunders affär. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produktlanseringar. 

Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver papperskategorin mot ökad lönsamhet för bägge parter. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder inom dagligvaruhandeln. Distriktet sträcker sig från Umeå till Luleå och Kiruna. Tjänsten är ett vikariat på två år, med stora chanser till en fast anställning.

Din profil
För att vara framgångsrik som Säljare på Metsä Tissue är du en relationsbyggare med slitstarka sulor. Med varmt hjärta, obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa fortsatt tillväxt! Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt(!) du gör och du som vi älskar att skapa relationer med våra kunder.

För att lyckas på alla plan är du en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas. Vi tror att du bor i Umeå med omnejd. 

 

Vi söker dig som: 

 • Har minst ett par års säljerfarenhet från dagligvaruhandeln
 • Har erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
 • Är driven och resultatinriktad
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
 • Är kreativ, engagerad och lojal
 • Har en god förmåga och rätt attityd för att skapa delaktighet och samarbetsförmåga med övriga kollegor
Vi erbjuder dig: 
 • En arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • En produktportfölj med starka varumärken
 • En marknadsledare i en stark tillväxtfas
 • En fantastisk möjlighet att få vara med och utveckla framtidens skogsindustri. Om du tror på förnybarhet och vill främja ökad användning av fossilfria material är detta rätt ställe för dig
 • Goda möjligheter att utvecklas till en ledande expert inom ditt område

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0720920963. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om fötetaget
Metsä Tissue skapar en renare vardag. Vi är en ledande mjukpappersleverantör till hushåll och yrkesverksamma i Europa och världens ledande leverantör av fettbeständigt papper. Våra varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Vi har produktionsanläggningar i fem länder och sysselsätter cirka 2 700 personer. 2019 uppgick vår omsättning till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group, en föregångare inom hållbar bioekonomi.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, ditriktsäljare, distriktssäljare,