Distriktssäljare 
Östra Sverige

Vill du vara med och utveckla försäljningen i ett vinnande team?

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan bearbeta våra kunder och vill ta en aktiv del i att driva vår fortsatta expansion.

I rollen som säljare kommer du att utveckla försäljningen inom ditt distrikt som sträcker sig Stockholm, norra Mälardalen bort till Karlstad och ner till Norrköping. Lämplig bostadsort är i Öst, helst i närheten av Stockholmstrakten där du utgår från ditt hemmakontor.

Du kommer att utveckla befintliga kunder samtidigt som du bearbetar nya potentiella. Våra kunder finns huvudsakligen i badfackhandeln. Du kommer att sälja hela vårt produktsortiment och har eget budgetansvar. Du rapporterar direkt till Försäljnings- & Marknadschefen.

Din profil 

  • Du har ett starkt driv och är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål!
  • Du har en positiv attityd och är en lagspelare
  • Du trivs med att skapa, utveckla och vårda långsiktiga kundrelationer
  • Du är strukturerad och noggrann

 

Vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt företag med lång tradition av utveckling och produktion. Du får jobba med kvalitetsprodukter i ett kundorienterat, lönsamt och marknadsledande företag. Det är ett självständigt arbete och du tilldelas ett stort eget ansvar med stöttning från engagerade och erfarna kollegor. Du erbjuds marknadsmässig lön och villkor och får bli en del av en arbetsplats med god stämning och högt i tak. 

Kvalifikationer 

  • Minst tre års dokumenterad säljerfarenhet på fält
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på 08-51481642. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar vi badrum för livet. Våra produkter är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits i trettio år. Macro Design ingår i Svedbergskoncernen och är tillsammans en av Nordens största badrumsleverantörer.