Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer. 

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Vi söker nu: 

Orderadministratör / Projektledare
till Mariestad

Nordic Water är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch. Vi erbjuder en tjänst som lämnar stort utrymme för eget ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Företaget har en tydlig projektmodell som med finess anpassas för det unika kundprojektet. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i företagets projektgrupp och ansvara för kundorderprojekt för produktområde Screening. Som projektledare hanterar du flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder, leverantörer och internt. Du är huvudansvarig i dina projekt från det att du tar över projektet från säljavdelningen tills att det är utlevererat och installerat, då du lämnar över till serviceavdelningen. 

 

Dina viktigaste arbetsuppgifter

  • Leda, planera och ansvara för kundorderprojekt i samarbete med säljare, konstruktörer, inköpare och produktionsansvariga
  • Sköta all orderadministration och kontakt gentemot kund
  • Bearbeta teknisk information
  • Övervaka uppstart och överlämnande av utrustning till kund
  • Ansvara för ekonomin i projekten, t.ex. att säkerställa projektbudget
  • Förebygga och hantera risker i projekten
  • Deltaga och driva egna interna förbättringsprojekt
  • Orderregistrering, planering och inköp mot underleverantörer

 

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och minst 5 års erfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Det krävs goda kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande.

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa, komplexa uppgifter. Du måste ha en förmåga att klara av att hantera många order samtidigt (50-100st).

Vi ser det som självklart att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och tar uppgifter till avslut. För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet Pyramid samt har förståelse för 3D-baserad CAD. 

Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T.Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Placeringsort: Mariestad. 

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Operations Manager Magnus Torgin på +46731584461.

Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 14 februari. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 600 miljoner SEK och har ca 200 anställda. 

För mer information om företaget se: https://www.nordicwater.com/sv

Sökord: projektledare, teknisk projektledare, konstruktör, CAD, ingenjör