"Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2020." 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

 

 

Vill du jobba på en arbetsplats där det faktiskt är roligt att gå till jobbet? 

Brinner du för kundrelationer och vill leverera god service?

Nu har du chansen att bli en del av ett positivt team i Uppsala.

Vi söker en  

Kundtjänstmedarbetare
till Uppsala

 

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag inom VVS där varumärket GG Carat riktar sig mot återförsäljare. Vi som arbetar här drivs av att skapa värde för våra kunder genom att vara tillgängliga, tillförlitliga, kompetenta och göra det lilla extra. Nu söker vi för GG Carats räkning en kundtjänstmedarbetare som är en viktig del av GG Carats fortsatta expansion. 

 

Rollen
Rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss innebär att du via mail, telefon och chatt löpande kommer ha kontakt med våra kunder som både är företag och privatpersoner. Mycket fokus kommer att ligga på att agera för kundens bästa men du kommer även ha ett nära samarbete med vår säljorganisation som består av inne- och utesäljare. Du kommer med andra ord att ha mycket både interna och externa kontakter

 

Passar vi varandra?
Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ och har förmåga att motivera dina kollegor. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

  • Du har tidigare erfarenhet av kundservice eller försäljning i någon form
  • Du brinner för att ge service, är flexibel och har förmåga att prioritera rätt
  • Du är strukturerad och noggrann och har lätt att skapa relation med både kunder och kollegor
  • Du har god IT vana, är väl insatt i Officepaketet
  • Du hanterar svenska flytande i både tal och skrift

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt komma in i rollen. 

 

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med ett välkänt varumärke. Vi har fokus på kvalitet i allt vi gör och vi arbetar mot gemensamma mål där du kommer få stöttande och engagerade kollegor. Du kommer att ingå i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. 

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. 

 

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är datum.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundservicemedarbetare, customer support