Snart är våren här! Därför söker vi säsongspersonal mellan februari och sista augusti.

PRODUKTIONSPERSONAL

Anställningsort: Finspång

Som medarbetare hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med positiva och engagerade medarbetare i en modern och trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som vill ge järnet under säsongen 2021.

Det går bra för oss och vi expanderar kraftigt. Det är stor efterfrågan på våra produkter, därför behöver vi säsongsanställa 15 personer.


Arbetsuppgifter:
Som medarbetare hos oss kommer du att jobba på någon av våra avdelningar där vi producerar måttillverkade markiser, persienner eller sömnad av markisvävar. Vi står för arbetskläder.

I tjänsten ingår, beroende på avdelning:

  • Kapning av profiler
  • Uppmätning av textilier
  • Montering av slutprodukt
  • Packning av produkter

Arbetstiden:
Vi jobbar mellan 7:00-16:00 där viss övertid kan tillkomma beroende på orderingång. 
Vi har frukostrast kl. 9, lunch omkring 12 och en kaffepaus vid 14.30. 

Vi söker dig som är:

  • Villig att engagera dig i en säsongsanställning
  • Positiv, glad och pålitlig
  • Noggrann, flexibel och ordningsam

Vi erbjuder:
Säsongsanställning på heltid som börjar i feb/mars och pågår till 31 augusti med undantag för v 30 & 31 då företaget stänger för semester.

 


”Vår säsongspersonal är superviktig och vi ser fram emot att lära känna nya kollegor varje vår. Vårt mål är att alla ska bli en del i gänget så snabbt som möjligt”

- Annelie Grönborg

Klicka på länken om du vill läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: 
https://career.masterhelp.se/riviera


Kontakt och ansökan:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Harrysson på info.finspång@riviera.se alt via telefon 070-6064415.

Urval kommer att ske löpande, därför är det bra att skicka din ansökan snarast. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar på mail, ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Ah:s Solskydd / RIVIERA markiser & persienner startade på 50-talet och är idag en av Sveriges största producenter av solskydd. Våra exklusiva produkter måttillverkas efter kundens specifika önskemål. Vi producerar markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, effektgardiner, träpersienner mm. Vi omsätter ca 90 miljoner. Vi är ca 40 medarbetare fördelade på våra två produktionsorter, Partille och Finspång. Du kan läsa mer om oss på www.riviera.se och www.ahsolskydd.se

 


Sökord: säsongspersonal, vikariat, montering, tillverkning, produktion, montörer