Senior säljare / Teknisk säljare
Sollentuna

Vill du ha ett spännande, varierande och utvecklande arbete i ett välmående företag med goda karriärmöjligheter? Välkommen till ett innovativt bolag med stort kundfokus. Vi är ett härligt och glatt gäng på 17 personer som sitter i fräscha lokaler i Sollentuna.

Om tjänsten
I rollen som säljare får du vara med och bygga vidare på vårt affärsområde strömförsörjning. Du kommer att utveckla både nya och befintliga kunder som är inom tillverkande industri. Våra kunder är främst företag som utvecklar, tillverkar och säljer sina egna produkter. Vi hjälper dem med lösningar från ett eller flera av våra produktområden; strömförsörjning, motorer och elektromekanik.

Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – med fokus på att utveckla dina kunders affärer. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produkt- och sortimentslanseringar.

I din vardag hanterar du olika typer av tekniska frågor kring produkterna samt vägleder kunden till den optimala lösningen för just deras specifika behov. Du utgår från kontoret i Sollentuna och rapporterar till VD. 

Din profil
För att lyckas som säljare hos oss på Powermec ser vi att du brinner du för att påverka och skapa. Vi söker dig som är förtroendeingivande, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du har ett intresse av tekniska produktlösningar och kan snabbt sätta dig in i tekniska frågeställningar. Du bor sannolikt i norra Storstockholm eller Uppsala län.

 

Vi söker dig som: 

  • Har ett tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från liknande bransch
  • Har ett stort eget driv där du kan jobba både självständigt och teambaserat
  • Är noggrann och strukturerad
  • Är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor
  • Har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Vi erbjuder:

  • Ett bolag i en stor internationell koncern, vilket skapar goda utvecklingsmöjligheter
  • En fri roll med fokus på tillväxt och utveckling
  • Ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra
  • Tjänstebil

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Sedan starten 2003 har Powermec blivit ett av Nordens största företag inom strömförsörjning och elektriska motorer. I dagsläget finns vi på flera platser i Europa och Asien, och vi har inga planer på att sakta ner vår starka utveckling! Vi är en del av den globala Addtech-koncernen med över 130 bolag och 2 000 anställda, vilket skapar både stabilitet och trygghet inom bolaget.

Läs mer på www.powermec.se

Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, account manager, teknisk säljare, teknisk försäljning,