Area Sales Manager
Västra Sverige

Vill du bli en del av ett ledande företag inom möbeldesign? På Lammhults står vi inför en satsning att öka vår närvaro ytterligare på marknaden.

Arbetsbeskrivning
Som Area Sales Manager kommer du att vara med att utveckla vår verksamhet i Västra Sverige. Tjänsten innebär att du bearbetar återförsäljare, inredningsarkitekter och slutkunder. En mycket viktig del i ditt arbete blir att samarbeta med arkitekter och tillsammans med slutkund och återförsäljare skapa och förhandla fram optimala och hållbara lösningar. Mässdeltagande och kundaktiviteter ingår också i tjänsten.

Du kommer att ha stor nytta av vårt inspirerande showroom som ligger i centrala Göteborg. Du jobbar i nära samarbete med innesäljare i Lammhult och du rapporterar direkt till vår Country Sales Manager.

 

 

"Vi vill ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Vi är i en starkt utvecklande fas med höga ambitioner för framtiden och med nya projekt och samarbeten känns vår resa framåt väldigt spännande. Lammhults är ett anrikt och fantastiskt varumärke att förvalta och utveckla vidare."

Läs mer om vad Ulrika har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/lammhults

 

 

Vi erbjuder
Att få vara en del av ett av Skandinaviens mest välkända Designmöbelföretag. En kreativ och utmanade tjänst där du kommer vara högst delaktig i att utveckla och förvalta Lammhults. Vi är ett familjärt företag som känner stor stolthet för det vi gör.

En omfattande introduktion med utbildningar på företagets huvudkontor i Lammhult följt av samresor med säljare på de olika distrikten kommer sätta starten på din nya tjänst. 

Är detta du?
Du har ett stort intresse för design och en positiv personlighet som ser möjligheter före problem. Du har lätt för att strukturera ditt arbete och att jobba i en starkt resultatinriktad företagsmiljö. Att bygga relationer och hög social kompetens är helt naturligt för dig. För att lyckas i rollen är det starkt meriterande om du har erfarenhet av försäljning B2B, ett bra nätverk och vill utvecklas tillsammans med vårt säljteam.

  • Branschvana samt erfarenhet från uppsökande försäljning
  • Erfarenhet av arbete med arkitekter och återförsäljare
  • Erfarenhet av att arbeta med ett stark varumärke

Kontakt
Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Rosdahl, Country Sales Manager på telefon 070-928 11 15. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Företagsinformation
Lammhults Möbler AB har huvudkontor och fabrik i Lammhult, ca fyra mil från Växjö i Småland. Här utvecklas och produceras designmöbler med hänsyn till omgivning, material, hantverk, teknik och vårt eget arv.

Med över 75 års erfarenhet i möbelindustrin är vi ett av Skandinaviens ledande designföretag. Vi ser design som ett kraftfullt verktyg för förändring och vill bidra med att berika vardagen genom meningsfull och hållbar design. Nyfikenhet och en optimistisk anda är avgörande egenskaper hos oss.

På Lammhults anser vi att samarbete och vårt team är nyckeln till framgång. Vi anstränger oss hårt för att vara vidöppna för nya projekt och samarbeten. Helhetstänk och hållbar design i ett intimt samarbete med framstående möbeldesigners, utvecklar vi samtida möbler för offentlig miljö, kontor, formella och informella mötesplatser. På Lammhults vet vi att vår rumsliga omgivning är betydelsefull och har ett starkt inflytande på oss.

Läs mer på www.lammhults.se


Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, utesälj, fältsäljare, fältförsäljning, distriktsäljare, distriktssäljare