Bli en del av vårt team!

Genom att bli en del av MTS får du tillgång till de senaste verktygen och teknikerna, tillsammans med stöd från kollegor som brinner för sitt arbete. Hos oss hittar du en dynamisk kultur som erbjuder många sätt att utöka din kunskap och främja din karriär. Eftersom vi är ett globalt företag kan ditt arbete också omfatta världsresor.

MTS Systems Norden täcker alla de nordiska länderna. Idag är vi ett team på 14 personer som hanterar försäljning, service och installation av vår utrustning i Norden och Baltikum. MTS Systems Norden är ett helägt dotterbolag till MTS Systems Corporation. 

Säljare / Servicesäljare
Göteborg 

Vi söker en affärsmässig säljare för att skapa ytterligare tillväxt av serviceverksamheten inom koncernen!

Med vårt Göteborgskontor som utgångspunkt bearbetar du främst befintliga kunder i Norden och till viss del Baltikum som återfinns inom industrin, universitet och testinstitut.

 

 

"Att få se och vara med och bidra till våra kunders utveckling av nya produkter som många gånger bidrar till en bättre värld är en stor tillfredställelse.

MTS är flexibelt och tillåtande när det gäller arbetet och erbjuder bra, modern utrustning och hjälpmedel för att hantera arbetet effektivt."

Läs mer om vad Martin och Pontus har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/mts

 

 

Om tjänsten
Din uppgift är att sälja våra olika servicetjänster, som t.ex. serviceavtal, utbildningar och reservdelar. Du arbetar nära vårt kompetenta serviceteam för Norden & Baltikum och gör även samaktiviteter med systemsäljarna. Arbetet är operativt så du får räkna med ca. 60 övernattningar per år och du rapporterar till vår säljchef Service Europa som är placerad vid vårt kontor i Stuttgart. 

Din profil
Du har din bakgrund inom teknisk försäljning, gärna tjänsteförsäljning och i botten har du troligtvis någon form av teknisk utbildning.

Som person är du kommunikativ, driven och har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Du har förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig marknadsmässiga och attraktiva villkor, professionellt säljstöd samt goda karriärmöjligheter i en internationell och expansiv verksamhet som drivs framåt av engagerade medarbetare.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på 031 -704 51 92 eller Jon Spjuth på 031-704 51 76.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
MTS Systems Corporation är ett globalt, branschledande företag som tillverkar avancerad utrustning för styrka och utmattningstest. Våra produkter, tjänster och expertis ger våra kunder möjlighet att utveckla produkter snabbare och mer effektivt, med optimerad prestanda och tillförlitlighet. Våra kunder arbetar med allt från bröstimplantat till bilar, flygplan, infrastruktur som broar, vindkraftsparker och mycket mer.

Läs mer om oss på www.mts.com

Sökord: säljare, försäljare, utesäljare, fältsäljare, servicesäljare, teknisk säljare, teknisk försäljning, industriförsäljning, industrisäljare,