Teknisk testare - DevOps
centrala Stockholm

Har du erfarenhet från testarbete i agila miljöer och ser ett nära samarbete med utvecklare som en självklarhet? Då är vi nyfikna att höra mer om dig!

Brejn är ett mindre konsultbolag som står för entreprenörskap, spetskompetens och frihet under ansvar. Vi är specialiserade inom lean-agila metoder och vår vision är att bli erkända som agila sherpas – mästarna på att vägleda våra kunder mot en kontinuerligt värdeskapande organisation.

Vi värdesätter vår gemenskap där alla känner alla och vill ha roligt tillsammans i kombination med en balans mellan arbete och fritid! Genom att hålla en hög kunskapsnivå kan vi vägleda våra kunder mot nya höjder i olika roller såsom agil coach, scrum master, teknisk testare, testledare eller arkitekt. 

 

 

”Med mitt stora intresse för automatisering och utvecklingsnära tester är det extra roligt att arbeta på Brejn då mixen av testarbetet och ett agilt mindset är givet. Jag får möjlighet att fördjupa mig inom både teknik och testområdet, samtidigt som jag har tagit SAFe-certifieringar tillsammans med våra agila coacher.”

- Markus Aurelius, Agil testare & kravhanterare

 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill kombinera din utvecklingsnära bakgrund, med sinne för kvalitativa leveranser och nu vill fortsätta utveckla dig som teknisk testare i DevOps-orienterade sammanhang. Du trivs med att tillsammans med ditt team, agila nyckelroller och coacher, effektivisera kvalitetssäkrande arbete genom verktyg och metodik. Ditt tekniska intresse och din kompetens inom test och verktyg, hoppas vi att du vill utveckla tillsammans med andra tekniska testare och testledare hos oss.

Vi strävar också efter att dela kunskap på bästa möjliga sätt. I det dagliga arbetet ser du till att skript och infrastruktur fungerar. Du är öppen för att skapa och introducera ett anpassat automatiserat ramverk utifrån ställda krav. 

 

Din profil 

 • Minst fem års erfarenhet av tekniskt testarbete med verktygsstöd
 • Praktisk erfarenhet av agil utvecklingsmetodik
 • Kunskap inom mjukvaruutveckling
 • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Certifieringar inom ISTQB samt agila metoder är meriterande
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser även att du har kunskap inom några av följande områden: 

 • Selenium, SoapUI/ReadyAPI, Jira/Zephyr, ReQtest
 • Containerteknik, Kubernetes eller Docker samt versionshantering med stöd av Git eller Subverions kopplat till releasehantering och produktionssättning
 • C#, Java, Python
 • Skapat och exekverat testfall på olika nivåer i hela utvecklingscykeln, både manuellt och automatiserat
 • Konfigurerat, förvaltat samt rättat automatiserade ramverk i Delivery Pipelines med stöd av bland annat Jenkins, TeamCity, GitLab
 • Implementerat strategier för QA i DevOps-miljö, gärna med koppling till molntjänster såsom till exempel AWS, Azure

Som person trivs du med både rak kommunikation och samarbete och du tar ett stort ansvar för dina åtaganden. Som kollega vill du vara en del av oss och bidrar till den teamkänsla som genomsyrar bolaget. 

 

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Brejn erbjuder vi gemensamma aktiviteter där vi testar nya tekniker och utbildningar. Du arbetar nära ledningen och är del i de beslut som rör dig och företagets utveckling. 

Kontakt
För mer information om tjänsten eller din ansökan kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702–501429 eller Mattias Lyckberg 0733–336080.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Brejn
BREJN grundades av tre tidigare kollegor; Ulf Pettersson, Pär Tyberg och Mikael Danielsson. De ville skapa ett eget, entreprenörsdrivet konsultbolag, med en platt organisation där man verkligen känner sina kollegor väl, får kontinuerlig kompetensutveckling och framförallt, har roligt tillsammans!

Sökord: