Canon Svenska AB söker nu

Account Manager till Göteborg

Trivs du med att arbeta som B2B säljare och tilltalas du av att arbeta relations- och resultatorienterat? Brinner du dessutom för att göra affärer och arbeta målfokuserat samt långsiktigt? Då är du nog rätt person för detta jobb.

Vi söker en resultatdriven affärskvinna/affärsman, med uppgift att bearbeta och utveckla kunder i Göteborgsområdet.

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Kombinationen av ny teknologi och nya tjänster ger våra kunder ökad effektivisering av sina affärsprocesser. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom informationshantering, robotiserings- och digitaliseringstjänster, samt print managementlösningar hjälper stora och medelstora företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen. 

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva och utveckla dina befintliga kunder samt att aktivt jobba med att vinna nya konton och kunder med hjälp av Canonslösningar med fokus på företag med huvudsäte i Göteborgsområdet. I dina affärer samarbetar du med produktchefer, service, marknadsavdelning och projektledare för att tillsammans kunna presentera en helhet från företaget. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer. 

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor och personliga utvecklingsprogram (My Canon Journey) där du finner allt från utbildningar inom komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.


 

"Mitt mål är att skapa branschens starkaste säljteam inom SME med en stadig tillväxt i regionen. Det gör vi genom att hela tiden främja personlig utveckling och framgång ihop med resten av kollegorna. För mig är bra affärer något som skall vara roligt men framför allt något som tillför värde för kunden. Vägen dit bygger på driv, fokus och högt engagemang."

- Marcus Hällås, Sales Manager

Läs mer om vad Håkan Marcusson, Regional Manager, har att säga om framtidsvisionen för region Sydväst på https://career.masterhelp.se/canon/svenska-hbg

 

 

Din profil
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

  • Brinner för att driva affärer och att jobba målfokuserat samt långsiktigt
  • Har minst ett antal års erfarenhet av lösningsorienterad B2B-försäljning (gärna inom samma eller relaterad bransch/IT)
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens
  • Någon form av högskoleutbildning eller snarlik eftergymnasial utbildning är meriterande men ej ett krav
  • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt B-körkort

Vi värderar dina personliga kunskaper högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

 

Ytterligare information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolen, Peter Nilsson 0708-30 65 43 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Vi ber er vänligen observera att vi i inledande fas arbetar med webbaserade tester från leverantören Master. 

Urval och intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, KAM, key account, sälj, B2B