Canon Svenska AB söker nu

Affärsutvecklare - Externa partners till Stockholm

Som affärsutvecklare - externa partners kommer du att utgå ifrån vårt huvudkontor i Stockholm och utveckla våra partnersamarbeten.

Din roll
Du kommer att driva det operativa arbetet inom IT & Office, dvs försäljningskanalen gentemot externa partners vilka idag utgörs av en handfull företag. Du kommer att ansvara för utvecklingen av befintliga partnersamarbeten, vilket innebär att skapa och bibehålla goda relationer, identifiera nya affärsmöjligheter samt säkerställa att våra partners har rätt förutsättningar gällande produktkunskap och försäljning.

Rollen ställer krav på en välutvecklad kommunikativ förmåga då du kommer att ha kontakt med flertalet externa och interna nyckelpersoner på daglig basis. Nyfikenhet, initiativförmåga, lyhördhet och affärsmannaskap är viktiga ingredienser som gör att du kommer lyckas i rollen. Vidare kommer du att hantera allt ifrån försäljningsstrategier, produktutbildningar, säljstöd och marknadsaktiviteter till dagliga frågor som kan dyka upp från våra partners.    

Du rapporterar till Channel Sales Manager Lukas Boubekeur som är din närmsta chef. Tillsammans med Lukas kommer du att sätta upp ett ramverk gällande arbetet framåt, men det är du som självständigt planerar och genomför viktiga aktiviteter för att nå dina och Canons mål; nämligen att fortsätta vara nr. 1 på marknaden.

 

Canon är ett företag som satsar på sina medarbetare och ger dem möjlighet att utvecklas. Här ges möjlighet till personlig utveckling och möjlighet att få arbeta med andra erfarna kollegor i ett marknadsledande globalt bolag. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och ingå i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

Läs mer om vad Lukas och Mikael har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/canon/svenska/it

 

Vad förväntar vi oss av dig?
Vi vill jobba med medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har förmågan att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Din profil

  • Du har tidigare jobbat inom B2B försäljning och har erfarenhet av att arbeta med stora kunder/konton
  • Du drivs av att uppnå resultat samtidigt som du är uthållig då vägen dit kräver tålamod
  • Du är affärsorienterad, strukturerad och har erfarenhet av att driva projekt med många olika kontaktytor
  • Du använder obehindrat både svenska och engelska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en god kommunikatör och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina medarbetare och våra kunder. Du är skicklig på att fatta beslut och är en stark genomförare. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder
Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och att växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. Du kommer att utgå från våra nyrenoverade lokaler i Solna och vill du få upp pulsen på lunchrasten finns det tillgång till gym i faciliteterna.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Peter Nilsson 040-660 67 22 eller Jon Spjuth 031-704 51 87.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

 

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Sökord: affärsutveckling, business developer, business devlopment,