Säljare / Regional Client Manager
Malmö / Helsingborg

Här finns en möjlighet för dig som brinner för goda relationer, försäljning och som vill vara med och utveckla Facility Management-branschen tillsammans med oss!

Din roll
I rollen som Regional Client Manager kommer du att representera och sälja hela vårt tjänsteutbud samt erbjuda våra lösningar inom lokalvård-, foodservice- och arbetsplatstjänster till den privata sektorn på regional nivå. Ditt fokus är att identifiera och bearbeta nya kunder som är mindre och medelstora företag. Du kommer också att driva merförsäljning mot våra befintliga kunder, som är alltifrån banker, konsultföretag, sjukhus, transportsektorn, privata skolor, industri och retail. 

Din profil
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter dig som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella. Du brinner för försäljning och service och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker dig som vill vara med och bidra till platser som fungerar, inspirerar och ger, oavsett om det handlar om kontorsservice i världsklass, måltidslösningar för privata skolor eller att utföra sanering på ett kärnkraftverk. Vi, som du, finns där våra kunder finns. Distriktet innefattar Skåne, Halland, delar av Småland och Västergötland. Vi tror att du bor i Skåne eller Halland. Du rapporterar till Area Sales Manager och arbetar nära regionchefer i operations.

Vi söker dig som: 

 • Har relevant utbildning från universitet/högskola, alternativt IHM eller motsvarande
 • Är en högpresterare där signifikanta beteendet är att alltid säkerhetsställa leverans mot budget och ständigt bidra till tillväxtmål
 • Har erfarenhet av att driva hela säljprocessen från start till mål
 • Är en duktig relationsbyggare både internt och externt
 • Har ett högt inre självdriv
 • Har dokumenterade goda säljresultat
 • Är en stark förhandlare och god kommunikatör

Vi erbjuder
På ISS möter vi våra medmänniskor med respekt, här arbetar vi med gemensamma värderingar och uppmuntrar alla att förverkliga sina talanger. Vår vision är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i vår bransch. Det finns enorma möjligheter för entusiastiska och engagerade människor. ISS har ett branschledande utvecklingsprogram som ger allt från introduktionskurser till skräddarsydda ledarskapsutbildningar.  

 • Ett fritt, stimulerande och utvecklande arbete
 • En organisation med stora utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt
 • Värderingsstyrt bolag med välmående medarbetare
 • Entreprenöriellt och kundfokuserat företag som är snabbfotade med tydliga strukturer och processer
 • Marknadsmässiga villkor

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720-92 09 63. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om ISS
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårat syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Sökord: säljare, försäljare, försäljning,utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, regionsäljare, regionssäljare,