Rekryteringskonsult inom Teknik / IT
Göteborg

Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en erfaren rekryteringskonsult inom Engineering / Tech till vårt huvudkontor i Göteborg!

Som rekryteringskonsult hos Intenso Teknikrekrytering kan vi erbjuda dig ett intressant och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i ett expansivt skede. Våra kunder består av stora världsledande företag likaväl som lokala mindre aktörer. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med.

Vår produktportfölj ger både dig som rekryteringskonsult och kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet. Du arbetar både med strategiska samarbeten till enskilda uppdrag, där du t.ex. hjälper kunderna med Search eller med annonserade uppdrag.

Vi erbjuder
Som rekryteringskonsult hos oss i Göteborg arbetar du i ett av stadens finaste områden. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus.

Du erbjuds ett stabilt ersättningssystem baserat på både på dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar och självklart pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

 

"Intenso är en platt och prestigelös organisation vilket ger oss som medarbetare stor delaktighet och möjlighet att påverka. Jag har fantastiska kollegor där man verkligen värdesätter ett gott samarbete och stöttar varandra. Att vi också har otroligt roligt och att jag genom mina möten får möjligheten att bli teknikallmänbildad ser jag som en ren bonus!"

Läs mer om vad Maria och Nicole har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/intenso/gbg

 

Arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult hos oss kommer du driva flera uppdrag parallellt och ha ansvar för att processerna håller högsta kvalitet från start till mål. Det är av yttersta vikt att uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism. En stor del av arbetet bygger på headhunting, där du identifierar och attraherar kandidater långt bortom de som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i våra befintliga nätverk.

Du kommer också:

  • Bearbeta marknaden med stort affärsfokus
  • Arbeta mot tydliga försäljnings- & leveransmål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete

Din profil 

  • Du arbetar idag som rekryteringskonsult och är etablerad i branschen
  • Du är inriktad på Engineering & Tech
  • Du är social, utåtriktad, affärsorienterad
  • Du har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • Du är en målinriktad, självdriven person med struktur och ordning
  • Du har förmåga att kunna hålla igång många projekt samtidigt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT

Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.

 

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Nicole Diener, Regionchef, på telefon: 0735-258686.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Intensogruppen
Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på www.intenso.se/sv

Sökord: rekrytrare, tech-rekrytering, tech recruiter, rekrytering, HR, konsult,