Canon Svenska AB söker nu

Affärsutvecklare - Canon Business Center till Stockholm

Har du ett genuint intresse för B2B försäljning? Är du dessutom en grym coach som har förmågan att få andra att växa? Då kan rollen som Affärsutvecklare för Canon Svenska AB vara som klippt och skuren för dig!

 

Vi erbjuder
Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och att växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. Du kommer att utgå från våra nyrenoverade lokaler i Solna och vill du få upp pulsen på lunchrasten finns det tillgång till gym i faciliteterna.

Din roll
Som affärsutvecklare kommer du ansvara för en handfull Canon Business Centers runt om i landet som är anslutna via franchiseavtal, detta innebär att du jobbar nära våra partners och dess verksamheter för att utveckla dem i linje med Canon Svenska AB:s strategier. Du kommer ha tät dialog med såväl VD som försäljningschef ute på de olika verksamheterna och du blir en naturlig del i deras verksamhet.

Du kommer att jobba med allt från strategiarbete, genomförandeplaner, måluppföljningar och coachning till att stötta med dagliga frågor så som specifika kundcase och produktfrågor. För att lyckas i rollen behöver du vara tydlig och trygg i din kravställning och kommunikation, samtidigt som du har ett prestigelöst förhållningssätt. Kort och gott; du lyckas när du får andra att lyckas och för detta krävs engagemang, tålamod och lojalitet.

Du rapporterar till Partner Channel Director Mikael Brittberg som är din närmsta chef. Tillsammans med Mikael kommer du att sätta upp ett ramverk gällande arbetet framåt, men det är du som självständigt planerar och genomför viktiga aktiviteter för att nå dina och Canons mål; nämligen att fortsätta vara nr. 1 på marknaden. 

 

"Jag har jobbat på Canon i 40 år med försäljning. Jag är i grunden en säljare som älskar att hjälpa kunden med effektivisering. Som ledare är jag supporterande men också kravställande. Jag är ledaren som är en del i teamet. För att lyckas i denna roll krävs det att du jobbar hårt och vågar vara orädd, men samtidigt kunna ha kul tillsammans med dina kollegor.

Det som gör Canon Sverige till en bra arbetsplats är att det finns en ärlighet i bolaget, där miljön är i fokus men medarbetarna är också det viktigaste i bolaget och det känns. Vår framtidsvision är att vara marknadsledare inom alla områden vi opererar inom."

- Mikael Brittberg, Partner Channel Director

Läs mer om vad Erik Åkenes, Affärsutvecklare och Konceptansvarig, har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/canon/svenska/cbc

 

Vad förväntar vi oss av dig?
Vi vill jobba med medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Din profil

  • Vi söker dig som har din bakgrund inom B2B försäljning och som har erfarenhet av att utveckla affär och verksamhet
  • Du drivs av att uppnå resultat samtidigt som du är uthållig då vägen dit kräver tålamod
  • Du är affärsorienterad, strukturerad och har ett genuint intresse av att se andra lyckas
  • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en god kommunikatör och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina medarbetare och våra kunder. Du är skicklig på att fatta beslut och är en stark genomförare. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Peter Nilsson 040-660 67 22 eller Jon Spjuth 031-704 51 87.

Välkommen med din ansökan!

 

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Sökord: affärsutveckling, affärsutvecklare, business developer,