Canon Svenska AB söker nu

Koordinator inom Affärsplanering / Business Planning Professional till Stockholm

 

Vill du bli en del av ett vinnande lag med en tydlig spelplan? Nu har du möjlighet att inta den viktiga positionen som Business Planing Professional för Canon Svenska AB!

Vi erbjuder
Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och att växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. Du kommer att utgå från våra nyrenoverade lokaler i Solna och vill du få upp pulsen på lunchrasten finns det tillgång till gym i faciliteterna.

Din roll
I rollen som Business Planning Professional får du möjlighet att stötta i och självständigt driva spännande projekt av olika karaktär. Det kan handla om allt från samordning av utbildningar, analyser och rapporter, stötta vid bolagsuppköp, införandet av nya processer till att planera och projektleda konferenser och ”kickoffer” med flera hundra deltagare. 

För att lyckas i din roll är du orädd och kreativ och tar tag i saker snarare än att vänta på direktiv och vägledning. Rollen är till stor del av administrativ karaktär varför det är viktigt att du trivs med att arbeta i olika system och har en förmåga att strukturera upp ditt arbete.

Du rapporterar till Partner Channel Director Mikael Brittberg som är din närmsta chef och en person du kommer att ha ett nära samarbete med. Vidare innebär rollen att du kommer samverka med personer inom Canon Svenska AB, Canon Europa och dess partners.

 

"Jag har jobbat på Canon i 40 år med försäljning. Jag är i grunden en säljare som älskar att hjälpa kunden med effektivisering. Som ledare är jag supporterande men också kravställande. Jag är ledaren som är en del i teamet. För att lyckas i denna roll krävs det att du jobbar hårt och vågar vara orädd, men samtidigt kunna ha kul tillsammans med dina kollegor.

Det som gör Canon Sverige till en bra arbetsplats är att det finns en ärlighet i bolaget, där miljön är i fokus men medarbetarna är också det viktigaste i bolaget och det känns. Vår framtidsvision är att vara marknadsledare inom alla områden vi opererar inom."

- Mikael Brittberg, Partner Channel Director

Läs mer om vad Erik Åkenes, Affärsutvecklare och Konceptansvarig, har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/canon/svenska/cbc

 

Vad förväntar vi oss av dig?
Vi vill jobba med medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Din profil:

  • Du är förmodligen i början av din karriär och vill axla en utvecklande roll som lägger grunden för din fortsatta resa, förhoppningsvis inom Canon
  • Du drivs av att uppnå resultat samtidigt som du är uthållig då vägen dit kräver tålamod och målinriktat arbete
  • Du är analytisk, strukturerad och ser det som spännande att driva projekt med många olika kontaktytor, meriterande om du har drivit projekt tidigare
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift
  • Det är meriterande om du har en universitetsutbildning eller liknande med dig i bagaget

Vi lägger ytterst stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina kollegor och våra kunder. Du trivs med att ha många sociala kontakter och vet hur du skall anpassa din kommunikation för att nå fram på bästa sätt. Vidare förutsätter rollen att du är prestigelös och ödmjuk, samtidigt som du är trygg i dig själv och vet när du skall stå på dig.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jon Spjuth 031-704 51 87.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

 

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Sökord: koordinator, affärskoodinator,