Digital Marketing Coordinator B2B 

Vi letar efter en proaktiv, drivande digital koordinator för att driva utvecklingen av våra dealers digitala shoppar. Vi söker dig som vill analysera, optimera och driva innehåll och säljaktiviteter för att skapa den bästa upplevelsen för våra B2B-kunder när de vill handla digitalt hos oss. Här erbjuds du en spännande och central roll på Fristads marknadsavdelning.


Rollen
I denna roll driver du försäljning och upplevelser för våra återförsäljare när de vill handla av oss digitalt. Du sätter riktningen på aktiviteter och förbättringar och driver dessa i mål. Du ser till helheten samtidigt som du är operativ och är den som implementerar. Du jobbar dagligen med insikter och analyser, uppdaterar content samt följer upp och optimerar och personifierar sidorna utefter kundernas behov. Du samarbetar med övriga medarbetare inom marknadsavdelningen samtidigt som du har en kontinuerlig dialog med kollegor på andra avdelningar. Du blir en viktig del för Fristads fortsatta E-com och får en roll med många olika kontaktytor, där du arbetar såväl brett som operativt.

Vi söker
Vi söker dig som har en utbildning inom e-com eller digital kommunikation och gärna något års erfarenhet från arbete i liknande roller. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med CMS+ DAM, CRM samt Google analytics och A/B-testning. Du är en duktig projektledare och kommunikatör och nyfiken på ny teknik och nya lösningar.  Du är resultatdriven och tycker om att jobba tillsammans med andra. För att lyckas i rollen hos oss ser vi gärna att du är en person som är strukturerad och gillar att ta ansvar samtidigt som du har en god prioriteringsförmåga och får saker gjorda. Vidare kan du hantera många parallella processer och samtidigt säkerställa leveranser med hög kvalitet. Din kommunikativa förmåga är mycket god, såväl i tal som i skrift på engelska och svenska. 

Fristads
Vi erbjuder dig en spännande roll för att ta Fristads resa till nästa nivå, tillsammans med dina nya Fristadskollegor. Vår personal är viktig för oss och du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Vi erbjuder även ett huvudkontor med nya lokaler, skapade för samarbete och utrustad med modern teknik. Givetvis erhåller du även friskvårdsbidrag och bjuds in till både sociala och hälsoinriktade aktiviteter.

Våra värderingar Passion, Prestation, Enkelhet och Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Anne Nilsson (Marketing Director) på tel; 079-348 64 09

Ansökan
Ansök via länken ansökningsknappen. Vi har löpande urval skicka därför din ansökan snarast. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Fristads är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder med en portfölj som utöver Fristads innehåller varumärkena Kansas, Hejco, Martinson med flera. Läs mer på www.fristads.com

Sökord: Digital marknad, Digital marknadsförare, Digital marknadsspecialist, Marknad, Marknadsföring, E-com, E-commerce