Butiksansvarig säljare
Stockholm 

Arbetsuppgifter
Som butiksansvarig över vårt Kärcher Center i Kungens Kurva ansvarar du för alla kunder som kommer in och besöker butiken samt genomföra marknadsaktiviteter för att driva trafik till butik. Kunderna består av både små och stora företag samt privatpersoner som exempelvis ska köpa en produkt, har frågor kring produkterna eller behöver serva sin maskin. 

Rollen som butiksansvarig innebär ett löpande driftsansvar över hela butiken som innefattar både försäljning, butikslager, personalen och produkterna som syns i utställningen. Du kommer även med egna tankar och idéer om hur butiken kan utvecklas och effektiviseras för att nå ännu bättre lönsamhet.

Du kommer ha ett nära samarbete med övriga Kärcher Center runt om i Sverige.

 

"Jag är en ledare som är lyhörd och som tror på individens eget ansvar, får man ta eget ansvar så gör de flesta det och resultatet i slutändan är oftast positivare. För mig är det viktigt att min personal mår bra på alla plan, likaväl på hemmafronten som på arbetsplatsen."

Läs mer om vad Linus har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/karcher

 

Vi erbjuder
Som butiksansvarig hos oss kommer du att få tillgång till vår egen säljakademi, som både innehåller utbildning av vårt produktsortiment, virtuella utbildningar, men där det även finns möjlighet att åka till moderbolaget i Tyskland på utbildning. Du kommer att erhållas fast lön + bonus, tjänstepension och andra förmåner. Du kommer tillhöra ett kontor som du delar tillsammans med cirka 10 andra kollegor med olika typer av professioner inom försäljning. Tillsammans är ni ansiktet utåt mot marknaden runt Stockholmsregionen. 

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning, är en företagsam doer och har god planeringsförmåga. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller dem hög service. Du har ett öga för visual merchandising, vilket innebär att du har en kreativ förmåga att fatta egna beslut kring ditt Kärcher Center som resulterar i en positiv utveckling. Du har förståelse för vilka marknadsaktiviteter som skall till för att driva kunder till butiken.

Kravprofil

  • Har erfarenhet av butiksförsäljning
  • Teknisk förståelse
  • Tidigare tjänster som butikschef eller ledare är meriterande
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta med affärssystem, spec SAP

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande Välkommen med din ansökan!  

 

 

Företagsbeskrivning
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för professionella användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Kärcher ABs huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet. Idag jobbar drygt 80 personer på Kärcher AB. Läs mer om Kärcher AB på www.karcher.se

Sökord: butik, butikssäljare, chef, ledare, försäljare, försäljning, sälj, teknisk säljare, teknisk försäljning, byggsäljare,