Operativ teamledare för våra innesäljare
Stockholm / Nacka

Verbal jobbar för att förenkla för företagare genom att erbjuda det vi är bäst på – digitala mobila lösningar kombinerat med snabb och kunnig service. Hos oss får du alltid trygg, enkel och smart telefoni. Vill du bli vår nya teamledare till våra innesäljare? 

Din utmaning
Som operativ teamledare hos oss kommer du att vara ansvarig för våra innesäljare. Du och ditt team kommer tillsammans ansvara för att utveckla och bibehålla kontakten med våra befintliga kunder, men också ha ett stort fokus på nykundsbearbetning. Våra kunder består mestadels av mindre företag men även en del privatpersoner. Du kommer rapportera till vår sälj- och marknadschef.

 

"Vi har en bra sammanhållning mellan kollegorna som gör att det är roligt att gå till jobbet. Verbal är duktiga på att involvera personalen i olika beslut och man kan komma till tals med nya ideer och förbättringar till sin chef."

Läs mer om vad Ellen har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/verbal

 

Din profil 

  • Du har framgångsrik erfarenhet av försäljning mot nya kunder
  • Du vet vikten av att ha fokus på nya kunder parallellt med att utveckla och bibehålla befintliga
  • Du har ett stort affärssinne, eget driv och ser denna roll som nästa steg i din lyckade försäljningskarriär
  • Du är trygg, stabil och ser dig själv som en inspirerande, peppande och pedagogisk "coach" till dina blivande kollegor
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel och PowerPoint
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

Vi erbjuder
Verbal söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta........ Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Vi levererar mobiltelefoni på kundens villkor. Sedan 2007 har vi arbetat målmedvetet för att ta fram de tjänster och lösningar som efterfrågats. Hos oss får du en mobiloperatör med full flexibilitet, snabb kundservice och moderna lösningar. Vi levererar helt enkelt telefoni som passar dig som kund.