Vi behöver ytterligare förstärkning och söker nu en:

Säljare - Förråd
till Ludvika

 

Arbetsbeskrivning
Som förrådssäljare hos oss är du en nyckelspelare hos kunder som har direktförsörjning av förbrukningsartiklar till deras arbetsplatser genom förråds-, skåps-, och/eller containerlösningar. Din uppgift blir att se till att dessa underhålls, inventeras och fylls på kontinuerligt efter kundens önskemål.

Din uppgift blir också att fånga upp förfrågningar, och identifiera nya affärsmöjligheter och lösningar för kunden. Du arbetar nära kundansvariga inne- och utesäljare för att säkerställa affären och kundens behov på bästa sätt. Arbetet passar dig som trivs i en varierande vardag där du får arbeta både administrativt och operativt ute hos kund.

Tillsammans med kundansvarig utesäljare kommer du jobba med att identifiera behov och nya affärsmöjligheter tillsammans, samt utveckla och etablera en långvarig relation med kund.

Du utgår hemifrån och rapporterar till distriktansvarig Säljchef. Din boendeort är i Ludvika med omnejd.

 


"Jag har jobbat på Swedol sedan 2010 som bl.a. Butikschef och utesäljare och nu som säljledare sedan 2018. Mitt jobb som säljledare på Swedol är väldigt stimulerande och varierande. Som säljledare jobbar jag nära säljarna och stöttar och hjälper dem till bra affärer och avtal. Jag tror att man ska vilja vara ”Spindeln i nätet” för att trivas med det här jobbet. 

Det ställs höga krav på både oss som säljchefer och även på säljarna. Swedol är ett företag som ständigt är i utveckling och ständigt strävar framåt, det gillar jag. Vi har högt i tak och fokuserar på vår värdegrund ”Enkelt, Proffsigt, Hjärta, Driv”.

Det finns en enkel förklaring till varför jag jobbar på Swedol och det är att Swedol är en fantastisk arbetsplats med många bra kollegor både runt om i landet och på HK, det gör arbetsdagarna bra och givande." 

- Mattias Sandström, Säljledare Öst

 

 

Din profil 

  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna från branschen eller närliggande bransch
  • Du är självgående, arbetar strukturerat, noggrant och ser dig själv som en lagspelare som förstår vikten av samarbete
  • Du är kundfokuserad, förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder
Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Vi har marknadsmässiga och förmånliga villkor. Tjänsten är en heltidsanställning.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Julia Derblom 08-514 816 44 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group som är noterade på NASDAQ Stockholm. Detta innebär att Swedol tillsammans med TOOLS bildar ett gemensamt affärsområde. Mer information om samgåendet kan du läsa om på https://swedoltools.se/. Momentum Group-koncernen är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017. 

Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi erbjuder ett brett kvalitetssortiment av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk – allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom bygg och anläggning, industri och verkstad, åkeri och transport, jord- och skogsbruk och offentlig service.

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.

Sökord: försäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, industriförsäljning, industriell säljare