Vi satsar och söker nu en

Innesäljare / Kundsupport
Stockholm - Spånga

Jobbet som innesäljare / kundsupport hos oss innebär att du kommer ha löpande kontakt med våra kunder via mail och telefon. Mycket fokus kommer ligga på att agera för kundens bästa men du kommer också ha ett nära samarbete med övriga inne- och utesäljare. Tillsammans ser ni till att ge våra kunder den absoluta bästa servicen. Du kommer med andra ord att ha mycket både interna och externa kontakter  

 

"Jag valde att söka tjänsten på Arne Thuresson för att jag ville komma till ett mindre bolag med kortare beslutsvägar där jag kan vara med och påverka verksamheten. Vi är en platt organisation som har väldigt mycket fokus på kund och affär. Vår framtidsvision är att bli våra kunders och medarbetares första val.

Vi har en lyhörd och familjär stämning där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål, och har roligt på vägen dit."

- Jesper Sternhoff, försäljningschef

 

Din profil
Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ och har förmåga att motivera dina kollegor. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vi ser även att du:

  • Har tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänst inom byggbranschen
  • Brinner för att ge service, är flexibel och har förmåga att prioritera rätt
  • Är strukturerad och noggrann 
  • Har lätt att skapa relationer med både kunder och kollegor
  • Har god IT-vana och är väl insatt i Officepaketet
  • Hanterar svenska flytande i både tal och skrift

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! En nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor. 

Ansökan och kontakt
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Gummerus på 08-514 816 42 eller Julia Derblom 08-514 816 44.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: teknisk säljare, teknisk försäljare, utesäljare, byggsäljare, byggförsäljning, industrisäljare, industriell försäljning