Account Manager
Göteborg

Vi har de senaste åren haft en kraftig försäljningstillväxt och därför är vi nu på jakt efter en Account Manager till Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Din huvuduppgift och syftet med tjänsten är att bearbeta nya affärsmöjligheter och utveckla våra befintliga kunder. Du ansvarar för att besöka befintliga och nya kunder för att sälja in innovativa och kundanpassade förpacknings- och logistiklösningar. Du ska främst tillgodose kundens behov och förpackningskrav tillsammans med våra inköpare och underleverantörer. 

Läs mer om våra produkter på https://www.apak.se/produkter/

Vi erbjuder
aPak AB är som förpackningsbranschens Google! Hos aPak är det korta beslutsvägar, mindre byråkrati och en platt organisationsstruktur vilket är starka anledningar till att du ska välja just oss.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid en timme i veckan. Du får tillgång till ett fullutrustat gym, gruppträningspass samt företagets egen padelbana. Varannan vecka får du också möjlighet till massage till reducerat pris. Utöver detta har vi självklart kollektivavtal, förmånliga försäkringar, pensionsavsättnningar och mycket mer. Under året har vi dessutom en rad olika gemensamma aktiviteter för att höja trivseln på arbetsplatsen.

 


"På aPak har vi skapat en arbetsmiljö som gör det lätt för personalen att trivas och ha roligt på jobbet. Hos oss får personalen tillgång till fräscha lokaler, roliga personalaktiviteter och en flexibel arbetsvardag med frihet och stort ansvar."

Läs mer om vad Arve och Anders har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/apak

 


Din profil
Vi vill anställda dig för att du har en säljprofil och vilja att ta nya kontakter samtidigt som du utvecklar dina befintliga kunder. Positivt är om du har erfarenhet från lösningsorienterad försäljning dvs. abstrakt produktförsäljning på fältet. 

Vidare är du:

  • Affärsmässig i din framtoning
  • Strukturerad och självgående
  • Tålmodig och uthållig då potentiella kunder kan behöva bearbetas under lång tid
  • Mån om att leverera hög kvalité och driver självständigt processer framåt
  • Målinriktiad genom att presentera och återkoppla idéer och lösningar för kunder

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen AB i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson 0720-803294 på Säljpoolen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
aPak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med omkring 70 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna. Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webshop. Vi arbetar med alla tillgängliga produkter och material såsom exempelvis wellpapp, kartong, VCI, plast, stötdämpande och kombinationer av dessa.

Sökord: säljare, försäljare, account management, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare,