Key Account Manager / KAM
Borås

Fristads Solutions söker en Key Account Manager med placeringsort på huvudkontoret i Borås.

Om tjänsten
Nu har du möjlighet att ansvara för några av Europas största företag som kunder där den typiska kundportföljen innehåller 4-7 kunder, med en omsättning på ca 30-40 MSEK/år. I rollen som Key Account Manager har du fullt resultatansvar för varje kund. Du arbetar med hela säljprocessen som omger befintliga kunder, där du koordinerar och leder alla stödjande funktioner, som t.ex. design, produktutveckling, supply chain, kundservice och kommersiell IT.

Tjänsten inkluderar ett ansvar att identifiera och realisera tillväxt inom kundportföljen och att bygga relationer med många olika beslutsfattare och påverkare hos varje kund. Med kunder spridda i Sverige och Europa kräver tjänsten 30 - 40 resdagar per år.

 

"Fristads är i framkant vad gäller hållbarhet och kvalitét. Ett genuint företag där man som representant är stolt över att presentera produkterna. Att jobba som KAM är frihet under ansvar och de olika kunderna och deras olika behov gör att den ena veckan aldrig är den andra lik. 

Mina arbetsdagar består av många möten, både internt och med de kunder jag ansvar för. Det är väldigt roligt att i nära samarbete med en kund ta fram deras arbetskläder, lyfta varumärket och bidra till en god arbetsmiljö. Man får en spännande inblick i olika företag och jag trivs väldigt bra med att bygga dessa relationer. Sälj inom Fristads Solutions handlar mycket om relation, hitta dina kunders behov och säkerställa att vi kan tillgodose dessa." 

- Anna Terfors, Key Account Manager

Läs också vad Frida, Business Area Manager, har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/fristads/bdm

 

Din profil
Vi söker dig med hög uthållighet och god förmåga att bygga relationer externt såväl som internt, då det är ett stort antal personer som är involverade i våra kundprojekt. Du är duktig på att arbeta strategiskt och långsiktigt med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet samtidigt som du har förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och gillar problemlösning.

Vi ser att du har textil bakgrund och erfarenhet av Key Account Management alternativt projektledning i kund- och leverantörssituationer med dokumenterat goda resultat. Vidare har du eftergymnasial utbildning, en industriell allmänbildning och erfarenhet av projektledning i internationell miljö. Kunskap om vår målgrupp är meriterande, likaså erfarenhet från industriella inköpsprocesser.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll för att ta Fristads resa till nästa nivå, tillsammans med dina nya Fristadskollegor. Vår personal är viktig för oss och du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Vi erbjuder även ett huvudkontor med nya lokaler, skapade för samarbete och utrustad med modern teknik. Givetvis erhåller du även friskvårdsbidrag och bjuds in till både sociala och hälsoinriktade aktiviteter.

Våra värderingar Passion, Prestation, Enkelhet och Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund, 031 - 704 51 92. Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan snarast!

Välkommen med din ansökan!

 

Om Fristads Sverige
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare.

Läs mer på www.fristads.com.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, workwear,