Canon Svenska AB söker nu

Säljare inom mjukvara och digitalisering till Region Sydväst

 

Utgångspunkt: Göteborg
Distriktet innefattar Göteborg, Malmö och Helsingborg

Jobbar du idag med B2B-försäljning inom mjukvaru/tech-branschen och vill växla upp? Canon växer kraftfullt inom Information Management, digitalisering och robotiseringstjänster (RPA) och nu rekryterar vi för att möta vår tillväxt. 

Tjänster inom dessa områden är ett högt prioriterat område för Canon som helhet och man satsar stort både gällande resurstillväxt och förvärv av nya bolag samt partnerskap. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom Information Management och robotiseringstjänster hjälper företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen.

Vi söker nu en specialiserad säljare som kommer att ingå i Canon Region Sydvästs ”Information Management Team”. Teamet rapporterar direkt till Regionchefen och har till uppgift att bearbeta och utveckla både befintliga och potentiella kunder i regionen. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att, tillsammans med både dina kollegor i Information Management-teamet, samt tekniska specialister och projektledare, vara ansvarig för att driva affärer från ax till limpa. En viktig del din vardag blir att sätta dig in i och analysera företags olika processer och möjliga vinster med Canons olika digitaliserings- och robotiseringstjänster. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och vi värderar ett resultatinriktat synsätt med fokus på att göra bra affärer både för kunden och Canon.

 

"Min framtidsvision med Canon ”Region Sydväst” (Canon Business Center Göteborg, Malmö och Helsingborg) är att vi i ska vara förstahandsvalet inom våra kärnaffärsområden print, digitalisering och robotiseringstjänster. I dessa områden ska vi vara en av dem som med innovation och kunskap driver marknaden framåt.

Genom en hög kompetens och förståelse för de olika utmaningar som en verksamhet står inför i en ständigt föränderlig värld, ska vi ses som en självklar rådgivare och partner.”


Läs mer om vad Håkan har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/canon/svenska-hbg

 

Din profil
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella.

Vi söker dig som har en gedigen arbetserfarenhet inom B2B-försäljning samt som brinner för att driva affärer och att skapa långsiktiga relationer. Du har arbetat inom IT/mjukvaru/tech-branschen , samt är van vid projektdriven försäljning mot medelstora till stora företag samt eget budgetansvar. 

Om du har erfarenhet inom ERP-system, processrelaterade system eller liknande, samt har arbetat med funktions- och SAAS-orienterad försäljning så är det en fördel men ej ett krav.  Eftersom viss bearbetning av nya kunder även ingår i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet även inom detta område. 

Du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad för våra kunder. Du är van att ta egna initiativ, är kreativ och erkänt duktig inom ditt område, en lagspelare som uppskattar ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Canon i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

  • Grundläggande kunskaper kring företagsstruktur och företagsekonomi är fördel
  • Någon form av högskoleutbildning eller snarlik eftergymnasial utbildning är meriterande men ej ett krav
  • Du behöver ha goda kunskaper i svenska såväl som engelska
  • B-körkort behövs

 

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjlighet att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor och personliga utvecklingsprogram (My Canon Journey) där du finner allt från utbildningar inom komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina behov, arbetsuppgifter och utveckling.

Vi värderar dina personliga kunskaper, kompetens och erfarenhet högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Ytterligare information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolen, Peter Nilsson 0708-30 65 43 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Vi ber er vänligen observera att vi i inledande fas arbetar med webbaserade tester från leverantören Master. 

Urval och intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, KAM, key account, sälj, B2B