Säljare / Account Manager
Stockholm

Är du en person som får saker gjorda, älskar att göra affärer och hjälpa dina kunder i långsiktiga relationer? Då tycker vi du skall du läsa vidare!

Mitt under rådande pandemi växer Intensogruppens dotterbolag Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering. Detta är tack vare vårt ihärdiga fokus att hjälpa företag med rekrytering av marknadens främsta sälj- och teknikprofiler. Vi har under många år utvecklat rekryteringskoncept som resulterar i att vi idag kan ta ett helhetsgrepp om våra kunders rekryteringsbehov. Det finns en stor efterfrågan av våra tjänster på marknaden och vi söker därför en Account Manager som skall sälja vårt GDS-koncept (Gör-Det-Själv). Vi har stora ambitioner, och står i startgroparna inför en kraftig expansion. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter
I denna roll skall du hjälpa oss att bryta ny mark vilket kommer innebära ett stort fokus på att hitta nya kunder. Du kommer även bearbeta många av våra befintliga kunder för att bredda samarbetet med dessa.

Du kommer att jobba med vårt affärsområde GDS, där vi hjälper företag som vill rekrytera själva att göra det på ett effektivt sätt med hjälp av vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp. Förutom tillgång till Masterhelp får kunderna ta del av våra upphandlade annonspaket och stora kunskap om hur man lyckas med sin platsannonsering.

Vi har kunder i alla storlekar. Allt från det lilla företaget som sällan rekryterar, till stora koncerner med miljardomsättning som har ramavtal och löpande rekryteringsbehov. Vissa kunder använder oss för att rekrytera en viss typ av roller, som t.ex. säljare eller tekniska specialister, på grund av vårt stora nätverk inom dessa områden. Andra använder Masterhelp och platsannonsering till alla roller som skall tillsättas i företaget.

Du kommer ha ett nära samarbete med Annika som är affärsområdesansvarig för GDS-konceptet och är stationerad i Göteborg. Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm. 

 

Hur är det att arbeta på Intensogruppen?
Det bästa är mina härliga kollegor! Det är ett engagerat gäng som har mycket kunskap som de gärna delar med sig av. Vi har mycket på gång och vi är inne i en spännande fas just nu vilket är extra spännande.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas?
En stor portion envishet kombinerat med en vilja att hjälpa på riktigt. Att du har humor och en stark laganda är också viktigt.

Läs mer om vad Annika och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/saljpoolen/stockholm

 

Om dig
För att lyckas i rollen som säljare hos oss behöver du ha tidigare erfarenhet av försäljning där du byggt upp nya affärsrelationer. Syftet är att du skall bygga långsiktiga relationer med dina kunder där ni kan växa tillsammans. Du behöver ha förmåga att förstå kundens behov för att kunna erbjuda den lösning som blir bäst för kunden. 

Vårt framgångskoncept bygger på att vi är duktiga lyssnare, klarsynta och affärsmässiga för att kunna bemöta våra kunders behov. Vi gillar tempo, varierande arbetsuppgifter och att alltid sträva mot att utvecklas. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett dynamiskt och säljinriktat bolag.

För att både trivas och lyckas hos oss tror vi att du:

  • är en engagerad och målinriktad lagspelare
  • har ett tydligt affärssinne
  • har en positiv inställning och hög energi

Vi erbjuder
Kontoret i Stockholm ligger centralt på Dalagatan, i ett lugnt och trevligt område ett stenkast från Vasaparken. Här kommer du jobba ihop med dina närmsta kollegor - ett härligt gäng som har roligt tillsammans!

Du får möjligheten att komma in i ett väletablerat bolag med gott rykte där effektivisering och digitalisering står i fokus. Vi befinner oss i en väldigt spännande tid då vi planerar att öppna nya kontor runt om i Sverige. Ta chansen att vara med på resan!

Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Hampus Johansson - Regionchef Göteborg på 031-7045194 
Marie Gummerus - Regionchef Stockholm på 08-51481642
Annika Wedberg affärsområdesansvarig för GDS konceptet på 031-7045197

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför gärna din ansökan via ansökningsknappen snarast.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Sökord: Fältsäljare, Innesäljare, Utesäljare, Regionsäljare, Representant, Konsultent, Area Manger, Area Sales Manager, Account Manager