Teknisk säljare
Luleå

Vi befinner oss i mitt i en rådande pandemi, som ännu inte har visat sina begränsningar. Lika så befinner vi oss i en situation, där våra insatser är högst prioriterade och essentiella för dokumentation i allmänhet, och säkerhet i synnerhet. 

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare på Eurofins tillhandahåller du främst teknikkonsulter samt industri och avfallsbolag runt om i Sverige en produktportfölj bestående av ca 200 000 olika analyser. Försäljningen drivs genom att långsiktigt bearbeta befintliga kunder samt svara på anbudsförfrågningar. Säljcyklarna är mellan två månader upp till fyra år, vilket innebär en stor spridning på variationen av projekt. Du förväntas resa cirka två-tre dagar i veckan och bearbeta hela den svenska marknaden, men inledningsvis ett geofrafiskt fokus mot Sundsvall och norr ut.

Vi erbjuder
Inledningsvis kommer du få en gedigen internutbildning, för att lära känna företaget, produkterna samt hur säljprocessen går till. Du kommer även få möjlighet att gå externa utbildningar. Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare, och försöker alltid att rekrytera internt för att medarbetarna skall ha möjlighet att växa inom bolaget. Du tillhandahålls en fast lön, en årsbonus vid uppnått resultat samt 32 dagars semester. 

 

"En stor anledning till att jag stannat är att det är ett tydligt ledarskap från VD till närmsta chef. En annan anledning är att säljteamet inom Eurofins är det bästa jag jobbat med. Vi stöttar och hjälper varandra när det behövs. Jag har 40 års erfarenhet så jag har lite att jämföra med."

Lars har varit i bolaget sedan 2004. Läs mer på https://career.masterhelp.se/eurofins vad Lars har att säga om tjänsten.

 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom kemisk/teknisk industri. Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du har följande personliga egenskaper:

  • Målinriktad
  • Resultatorienterad
  • Noggrann
  • Drivande och engagerande

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du har även erfarenhet av Office-paketet, goda kunskaper inom främst Excel är meriterande.

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper. Dagligen bidrar våra laboratorium världen över till en bättre värld med global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys och rådgivningstjänster. På endast 30 år har vi med energi och framåtanda etablerat oss i över 50 länder. Vi erbjuder våra kunder kemiska och mikrobiologiska analyser inom miljö, läkemedel, klinisk diagnostik och lantbruk. Vår växande verksamhet präglas av Eurofins värderingar som bygger på kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet. Läs mer på www.eurofins.se

Sökord: säljare, innesäljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, teknisk säljare, account manager