Datalogic Automation utökar och söker en

Teknisk säljare
Göteborg

Som säljare hos Datalogic Automation kommer du att arbeta självständigt med att planera och genomföra din försäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder finns inom den tillverkande industrin och inom transportindustrin. I ditt arbete ingår att analysera behov och tillsammans med produktansvarig ta fram tekniska lösningar för kunden. Ditt geografiska område blir framför allt västra Sverige, lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd.

 

"Vi är ett multinationellt företag med 3 000 anställda där vi omsätter ca 650 miljoner euro per år. Samtidigt är vi ett litet familjärt företag här i Sverige med nu 12 anställda. Här är vi ett litet team som arbetar tätt med varandra där alla är med och driver framåt."

- Johan Cornskiöld, VD i Sverige. 

 

Vi erbjuder:
Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett välfungerande team. Du får en 
omfattande introduktion i Malmö och så småningom även i Italien. Du får vara en del av ett världsledande företag där din uppgift är att få den svenska marknaden att växa med hjälp av intressanta och konkurrenskraftiga produkter. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskoga och i Malmö där vårt huvudkontor i Sverige ligger.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är utåtriktad, strukturerad, ambitiös och motiveras av att skapa mervärde och vidareutveckla kundrelationer. Det är viktigt att du har ett stort tekniskt intresse och vi ser gärna att du har en teknisk utbildning. Du tar ett stort eget ansvar att driva affärer framåt, trivs med självständigt arbete och har erfarenhet från liknande försäljning, gärna med förståelse för el- och kopplingsscheman. Du skriver och talar engelska och svenska obehindrat.

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kim Storm på 0720-711319. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Datalogic är en italiensk världsledande tillverkare av streckkodsläsare, handdatorer, sensorer, lasermärkare och Vision-system. Vi är ett globalt teknikföretag och marknadsledare inom automatisk datainsamling och processautomation. Idag har Datalogic Group mer än 3 000 anställda över hela världen, distribuerade i 28 länder, med 10 tillverknings- och reparationsanläggningar i USA, Brasilien, Ungern, Slovakien, Italien, Kina, Vietnam och Australien. Koncernen har sitt huvudkontor i Bologna, Italien.  Läs mer om oss på: www.datalogic.com.

Sökord: fältsäljare, utesäljare, teknisk försäljning, sälj, sales