Det går bra för oss, därför söker vi nu ytterligare en

Projektadministratör 

Är du en administratör ut i fingerspetsarna som gillar ordning och reda? Vi är ett företag på 15 personer som når våra mål framgångsrikt och sätter nya! Vi behöver dig som kan hjälpa oss att hålla koll på både stort och smått, så att vi kan fortsätta att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. 

Ett härligt team och alla hjälps åt där och när det behövs. Vi vill att du bli en del av detta team? 
 
Dina egenskaper:
Vi söker dig som är kreativ och trivs i en varierande och flexibel roll. Du behöver ha en god problemlösningsförmåga och handlingskraft för att övervinna eventuella hinder i arbetet. Vidare är du självständig samtidigt som du trivs med att assistera dina kollegor.
Vi ser gärna att du är driven, noggrann och har ett stort intresse för att vara spindeln i nätet. Du välkomnas till ett sammansvetsat och prestigelöst team som arbetar mot gemensamma mål  och är måna om att fira framgångar genom gemensamma resor, middagar, event eller bonus. 
 
För den som önskar växa inom bolaget finns intressanta utvecklingsmöjligheter. Bland annat som projektledare vilket är ett naturligt steg i denna roll. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer primärt att utgöras av att  assistera projektledare med offert, order, leveransbevakning och att kontrollera orderbekräftelser. 
 
Du kommer även att:
  • Hjälpa till i processen för inköp av produkter och tjänster från våra leverantörer.
  • Ta emot gods och hantera återrapportering från montörer vid behov.
  • Hjälpa till med växel och inkommande samtal


Dina två närmsta kollegor blir Patrik som är logistikansvarig, och Emelie som också är projektadministratör och även är involverad inom marknad.  

Vi letar efter dig som:

  • Har erfarenhet från administration
  • Har minst en gymnasieexamen
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Behärskar svenska. Du bör även ha engelska kunskaper i gymnasienivå
  • Har god kommunikativ förmåga 

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst i en föränderlig miljö med högt i tak där du får möjlighet att påverka hela organisationens framfart.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning vid vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. 
 
Vår mission:
Vi skapar inspirerande och trivsamma miljöer där människor kan arbeta, leva och må bra. 
 
Vi erbjuder: 
Vår personal är mycket viktig för oss, vi vill utvecklas, må bra och ha nära till skratt även under arbetstiden. Friskvårdsbidraget hjälper dig att hitta en träningsform som passar dig, flexibla arbetstider om du behöver det, utveckling och utbildning är viktigt för att du skall nå din fulla potential.Vi har en trevlig arbetsplats där vi hela tiden strävar efter att utveckla det vi gör och där alla medarbetare har stora möjligheter att påverka sitt eget, och företagets arbetssätt. Du välkomnas in en flexibel roll med stora utvecklingsmöjligheter! 


Kontakt: 
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta VD Fredrik Bihl 0708-873164 alternativt fredrik@persiennkompaniet.se.
Observera att du skickar in ansökan via ansökningsknappen, vi tar ej emot ansökningar i mail.

Om oss:
Persiennkompaniet är ett företag i framkant med positiv utveckling, både i personalväg  och i omsättning. Vi är en av Sveriges ledande leverantör inom fönsterinredning och solskyddsprodukter. Vårt breda sortiment av produkter skräddarsys för en individuell lösning till offentliga och privata miljöer där vi genomför omkring 1500 projekt årligen över hela Sverige. Vi är specialister på solskyddslösningar och fönsterinredning och det gemensamma målet är att hålla toppklass i allt vi gör – en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Vi har vårt kontor i Stockholm och har varit verksamma sedan 1993.  
 
Läs mer om oss på www.persiennkompaniet.se 
 

 

 Sökord: koordinator, administratör, projektkoordinator, säljsupport, kundsupport