Säljare / Distriktsäljare
Skåne

Är du en passionerad säljare med kunskap om byggbranschen, som älskar att utveckla affärer och kundrelationer? Då är denna tjänst rätt utmaning för dig.

Om tjänsten
Som distriktsäljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot våra kunder, som är återförsäljare inom bygghandeln. Tillsammans med dem kommer du också besöka våra slutkunder. Du förväntas att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer. Du är en person som med lätthet hittar nya vägar och som får saker och ting att hända. Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av att arbeta med CRM system. Till din hjälp har du BackOffice som hjälper dig med kalkyler och offerter. Du utgår från ditt hemmakontor. 

Din profil
Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning inom byggbranschen och vet att närvaro ute hos kund ger resultat.

Vi ser också att: 

  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad och driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig och självständig roll med frihet under ansvar i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas som säljare hos oss har vi en grundlig och genomarbetad introduktionsplan. Vi har marknadsmässiga bra villkor. Hos oss blir du en del av ett härligt team med hög trivselfaktor.

Kontakt
För mer information om tjänsten, kontakta Försäljningschef Jörgen Kildén på telefonnummer 0708 24 70 91.

Välkommen med din ansökan!

Om företag
H + H är en europeisk leverantör av väggbyggnadsmaterial. Moderbolaget H + H International A / S har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark och bolaget är noterat på Nasdaq Copenhagen. H + H har verksamhet i Norden, Storbritannien, Benelux, Tyskland, Schweiz, Tjeckien och Polen. Kärnverksamheten är produktion och försäljning av lättbetong och kalciumsilikat.

Produktsortimentet innehåller också avancerade produkter såsom högisolerande block, större element och en rad handelsvaror för byggnation av väggar. H + H har 29 fabriker i norra och centrala Europa med en total årlig produktion på cirka fyra miljoner kubikmeter väggbyggnadsmaterial och en ledande position på de flesta av sina marknader. Koncernen har mer än 1600 anställda.