Teknisk Key Account Manager / KAM
Stockholm / Tyskland

Vill du ha ett spännande, varierande och utvecklande arbete i en teknisk säljroll av internationell karaktär? Välkommen till ett innovativt produktbolag med stort kundfokus.

Om tjänsten
I rollen som teknisk Key Account Manager får du vara med och utveckla både nya och befintliga kunder på den tyska marknaden. Du kommer att erbjuda innovativa kundanpassade styr- och kontrollsystemlösningar till branschledande industrikunder. Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – med fokus på att utveckla dina kunders affärer. 

I din vardag hanterar du olika typer av tekniska frågor kring produkterna. Du har en tät dialog med produktutvecklingen där du tillsammans med kund och tekniker designar och utvecklar anpassade produktlösningar till kund. För att lyckas maximalt besöker du kunderna fysiskt och vi tror att du reser till Tyskland en vecka i snitt/månaden. Övriga veckor utgår du från våra trivsamma lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Din profil
För att lyckas som teknisk Key Account Manager hos oss på Caldaro brinner du för att påverka och skapa. Vi söker dig som är handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du har erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning samt ett genuint intresse av produktlösningar och kan snabbt sätta dig in i tekniska frågeställningar. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial teknisk utbildning. 

 

Vi söker dig som: 

  • Har ett par års erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning
  • Har ett stort eget driv där du kan arbeta både självständigt och teambaserat
  • Är en positiv och nyfiken person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor
  • Är trygg med engelska språket, i såväl tal som skrift. Talar du tyska är det meriterande men inget krav

Vi erbjuder:

  • Ett bolag i en stor internationell koncern, vilket skapar goda utvecklingsmöjligheter
  • En fri roll med fokus på tillväxt och utveckling
  • Ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra
  • En internationell teknisk säljroll
  • Frihet under ansvar

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Caldaro är ett internationellt företag som utvecklar premium HMI-lösningar mot industrin. Det handlar i huvudsak om joysticks, pedaler och sensorer som skräddarsys mot kundernas högt ställda krav på kvalitet och funktion. Bland kunderna finns flertalet världsledande maskintillverkare i mer än 40 länder. Vi rör oss i en spännande teknisk miljö och är med och utformar framtidens förarmiljöer i nära samarbete med kunderna. Med en stark tillväxt har Caldaro etablerat sig som den främsta aktören inom sin nisch. Caldaro engagerar sig i hållbarhetsfrågor genom sitt aktiva deltagande i UN Global Compact. Caldaro lägger stor tonvikt på trivsel och gemenskap och har i dagsläget 18 anställda med huvudkontor i trevliga lokaler på Kungsholmen. 

Företaget ingår i den börsnoterade koncernen Addtech, www.addtech.com, med en industriell historia sedan 1906. Läs mer om Caldaro: www.caldaro.com.

Sökord: säljare, försäljare, industriförsäljning, industrisäljare