Vi har en tydlig tillväxtagenda och söker nu en

VD med fokus på försäljning
Göteborg - Partille

I ditt arbete som VD har du det totala ansvaret över Corema som bolag, den dagliga driften men med extra fokus på försäljning. Du kommer att jobba nära säljarna och även själv delta i viktigare kundmöten, då med fokus på att hitta nya kunder inom segment som finns utanför ”affärsområde industri”. Din främsta uppgift är att tillsammans med dina medarbetare ansvara över att Corema stärker sin position på marknaden mot små och medelstora företag inom affärsområdet Järn & Bygg. 

Placering är på bolagets kontor i Partille.

Din profil
Du är en lagspelare som hela tiden sätter kunden (intern som extern) i första hand. Du är driven och självgående och gillar att jobba i högt tempo. Du är analytisk och har förmåga att strukturera och organisera arbetet samtidigt som du får personalen att känna sig delaktiga Du skall som person ha ett intresse och vilja att utveckla din personal och arbetar hela tiden efter mottot ”laget före jaget”.

 

Vi ser också att du har

  • Flerårig erfarenhet av personalansvar och försäljning i ledande befattning, till exempel som försäljningschef
  • Leverantörs- och kundkännedom inom vårt produktsortiment och våra kunder
  • Du har goda IT kunskaper och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort
  • Dokumenterad framgång av att driva utvecklingsarbete är meriterande

 

Vi erbjuder
Vi står inför en expansiv och spännande framtid och alla Coremas medarbetare arbetar tillsammans som ett team för kundens bästa och för att nå företagets mål. Den känsla vi vill skapa är att vi, våra kunder och leverantörer är i samma team och att vi alltid samarbetar för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder dig en möjlighet att få ett helhetsansvar för Corema vilket innebär att du kommer ha en mycket central roll i vårt bolag som präglas av korta beslutsvägar och prestigelöshet, men alltid med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi har marknadsmässiga villkor och tjänsten är en heltidsanställning.

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Corema är ett industrihandelsföretag som tillhandahåller produkter och förnödenheter inom bl a svets, kap&slip, verktyg och skyddskläder. Bolaget omsätter ca 100 miljoner kronor och har en tydlig tillväxtagenda. Coremas organisation består av ett tjugotal anställda. 

Läs mer om oss på: www.corema.se