Operativ försäljningschef
Lidköping / Västra Sverige

Vill du ha en nyckelroll i ett tillväxtbolag, och vara delaktig i att forma bolagets framtid såväl operativt som strategiskt? 

Lyckebohus söker nu en försäljningschef med ansvar för försäljning och utveckling av företagets produkter. Du får en bred och självständig roll där du ansvarar operativt för försäljning av bolagets produkter på befintliga och nya marknader.

Vi tror att du bor inom Skaraborg och Trestadsregionen, men hela Västra Götaland är aktuellt för rätt person.

VILKA ÄR VI? 
Lyckebohus har sina rötter från 2001. Huvudkontoret ligger i Lidköping. Affärsidén är att vara ett förstahandsval vid nybyggnation av villor, fritidshus och lägenheter. Husen är av hög kvalitet, platsbyggda och skräddarsydda efter kundens behov och önskemål.  Bolaget är idag verksamt i Skaraborgs- och Trestadsregionen, men planerar expansion till nya geografiska marknader de närmsta åren. Du kan läsa mer om oss på www.lyckebohus.se

Lyckebohus är från 2021 en del av Dagus-koncernen, en privatägd koncern som består av 13 bolag inom nedanstående fem verksamhetsområden. 
Husleverantör; Lyckebohus projekterar och tillverkar villor, parhus, fritidshus och flerfamiljshus.
Byggverksamhet; I Dagus Byggnads AB och Blomkvist Bygg AB utförs traditionell byggservice samt husproduktion.
Foto & Media; Via bolagen SE360, SE WEB samt finska Zentuvo erbjuds visualiseringstjänster till fastighetsmäklare, fastighetsägare samt byggbolag.
Säkerhet; I Jari Safe AB produceras och säljs säkerhetsprodukter.
Fastigheter; I Dagus Fastighets AB ägs och förvaltas fastigheter. 

Koncernen är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. Dagus har kontor i Göteborg, Lidköping och Vänersborg och är verksamma över hela Sverige. Inom verksamhetsområdet Foto & Media finns även ett kontor i Helsingfors, Finland. Inom koncernen arbetar cirka 70 personer inom de olika bolagen och omsättningen uppgår till ca 220 MSEK.

VÅRT TEAM i de olika bolagen består av jordnära och engagerade människor, som tror på att hög kvalitet, kunskap och god service vinner i längden. Vi är ett sammansvetsat gäng som bryr oss om kunden tänker och agerar långsiktigt.Stort ansvar och frihet. Vi jobbar mot en spännande bransch och med en tjänst som våra kunder lägger mycket vikt och fokus på. Det är stor variation på arbetsuppgifter vilket gör att jag känner mig utmanad varje dag." 

- ELIN LEVIN, Säljare på SE360

 

 

”På Lyckebohus jobbar vi med förtroende. Våra kunder gör sina största affärer i livet med oss, och det är en stor förmån att känna att vi har en kvalitetsprodukt som man kan stå bakom i alla väder. Jättekul och intressant att få vara med från val av tomt till överlämnandet av nycklarna till huset.

Att arbeta på Lyckebohus innebär att man får utvecklas och lära sig nya saker hela tiden, och även att man är med om att förändra och påverka. Vi är ett gött gäng som arbetar ihop, både våra egna medarbetare och de företag vi samverkar med.”

- CHRISTIAN BLOMQVIST, VD på Lyckebohus


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en person som med hög energi och glödande engagemang arbetar operativt med försäljning av Lyckebohus. I uppgifterna ingår även samarbete med återförsäljare på befintliga och nya marknader samt att upparbeta relationer med kommuner, markägare samt mäklare med syfte att ”hitta” tomter till utveckling av nya byggprojekt.


EGENSKAPER VI EFTERFRÅGAR
För att passa in i vår kultur är det viktigt att du är energisk, förtroendeingivande, ansvarsfull, strukturerad och med väl utvecklade sociala färdigheter. Men även att du bubblar av idéer och förslag till förbättringar och tankar om hur vi kan utveckla våra tjänster och produkter. Viktigt är även att du tycker om förändringsarbete och ständig utveckling.

VAD ERBJUDER VI DIG?
Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar där du kan vara med och påverka och göra skillnad. Du får möjligheten att påverka både på strategisk och operativ nivå och du arbetar nära tillsammans med företagets VD samt koncernledningen. I rollen som FC finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

KVALIFIKATIONER OCH ANDRA ERFARENHETER SOM BEHÖVS.

  • Bred erfarenhet inom försäljning
  • Dokumenterat goda försäljningsresultat     
  • Erfarenhet inom bygg- eller husbranschen är meriterande


Är du rätt person för att bidra till vår tillväxtresa? Skicka då in din ansökan idag!

KONTAKT:  
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Gustafsson, ägare till Lyckebohus 0701–43 73 51. 

Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Sökord: Försäljningschef, FC, Säljare, ÅF, Key Account, Key Account Manager, KAM, Återförsäljare, Area Manager, Regionchef, Regionansvarig, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, FältsäljareAffärsutvecklare, Projektledare