Säljare DVH
Stockholm / Mälardalen

Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig! Kronägg söker en driven och engagerad säljare till vårt team som ska ansvara för våra kunder inom dagligvaruhandeln i Stockholm / Mälardalen.  

 

"För att lyckas i rollen behöver man vara driven, konsultativ, ansvarsfull och strukturerad. Till hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation där vi sätter stort värde på att vara en del i ett starkt team. Man bör tycka om att arbeta tillsammans mot gemensamma mål."

Läs mer om vad Marcus har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/kronagg

 

Mer om tjänsten
Huvuduppgiften blir att driva och utveckla försäljningen i äggkategorin, optimera butikernas lönsamhet samt stärka Kronäggs position på marknaden. Du kommer att ansvara för våra större kunders avtal och kampanjbokningar men även med bearbetning av butiker som idag inte arbetar med Kronäggs sortiment.

För att lyckas i rollen behöver du vara en driven, engagerad och relationsbyggande säljare med ett stort kundfokus. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation. Du utgår från ditt hem där tänkt bostadsort är någonstans i Stockholmsområdet. Aktuellt distrikt är Stockholm / Mälardalen med omnejd. Övernattningar inom distriktet kan förekomma.

Profil
Vi tror att du är en person som har viljan att bygga och utveckla marknader och är duktig på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar.

 

Vi söker dig som:  

 • Har säljerfarenhet och kunskap om DVH
 • Har hög servicegrad och trivs med ett högt tempo
 • Är affärsmässig och relationsbyggande
 • Är strukturerad och kan arbeta självständigt
 • Har passion för säljyrket
 • Har en stark vilja att skapa resultat
 • Förstår butiksekonomi

Vi erbjuder dig: 

 • Ett bolag med ett starkt varumärke och högkvalitativa produkter
 • Ett bolag med stora ambitioner och en stark framtidstro
 • Ett team med mycket arbetsglädje och höga ambitioner
 • En roll där du har möjlighet att påverka och göra skillnad

 

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson på 0708-306543. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Mer om Kronägg
Kronägg såg dagens ljus redan 1932 och är ett av de ledande företagen inom äggsektorn i landet. Kronägg AB ingår i Danaeg-koncernen, som ägs till 50% av svenska och danska äggproducenter och övriga 50% ägs av DLG. Danaeg koncernen består av moderbolaget Danaeg Holding och fem stycken dotter bolag: Kronägg och Källbergs i Sverige och Danaeg AS och Danaeg Products i Danmark, samt Munax OY i Finland. Tillsammans omsätter hela koncernan ca 2 000’ miljoner SEK och koncernens produkter finns i ca 50 talet länder i hela världen.

För mer info se www.kronagg.se