Vi expanderar och söker nu 

Distriktansvarig Säljare
Göteborg 

Vi utökar nu vår etablering i Sverige och söker därför en säljrepresentant till distrikt Västra Götaland, Skåne och Öland, med utgång från Göteborg.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett litet säljteam i Sverige och arbeta självständigt med att besöka nya och befintliga kunder inom ditt distrikt. Du representerar ett starkt och brett sortiment med fokus på nyheter, exponeringar samt kampanjer och arbetar för att säkerställa och öka distribution. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för Ty Nordic och för våra kunder inom bla. dagligvaruhandeln, servicehandeln och direktköpande butiker.  

Du kommer att utbilda kunder i Tys sortiment för att maximera försäljning och lönsamhet. Du kommer även vara med på mässor och evenemang där du ansvarar för produkter och displayer.

Som distriktansvarig säljare utgår du från ditt hem i Göteborg. Fokus ligger på att vara närvarande ute hos kund och bearbeta distriktet. Du rapporterar till försäljningschefen i Sverige.

 

"Jag har arbetat inom försäljning i 30 år. Som chef är jag coachande, stöttande och hjälpsam. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är en nyfiken idéspruta som alltid strävar efter att utvecklas.

Ty Nordic är ett företag som hela tiden utvecklas och vi har de starkaste produkterna inom vår kategori. Vår framtidsvision är att fortsätta växa och ta ytterligare marknadsandelar."

- Andreas Berglind, försäljningschef, Sverige.

 

Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i en växande internationell koncern med engagerade och positiva medarbetare. Du kommer få kontinuerlig personlig utveckling, samt vara med på teambuliningaktiviteter och evenemang.

Hos oss uppmuntras du till att ta egna initiativ till förbättringar och förändringar i ditt dagliga arbete, men även komma med förslag på utveckling och innovation inom företaget. 

Din profil
Vi söker dig som är ambitiös, säljdriven, resultatinriktad och som sätter kunden i fokus. Du har ett ödmjukt sätt kombinerat med starkt eget driv och gillar självständigt arbete. Du är duktig på att utveckla långsiktiga affärsrelationer och har erfarenhet av försäljning B2B – och B2C gärna inom FMCG och impulsvarusegmentet.

  • Du har en positiv attityd och framåtanda
  • Din arbets-stil är proaktiv och möjlighetsorienterad 
  • Du är skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer och har en bra presentationsteknik
  • Du är flytande i svenska och engelska (muntlig och skriftlig) samt har bil och körkort

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Säljpoolen rekryteringskonsult Kim Storm 031–7045182.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Ty Nordic är officiell distributör för Ty Inc. i Norden och Baltikum. Ty Inc. grundades i 1986 och är världens största tillverkare av plysch. Ty finns representerat i 151 länder med mer än 300 000 distributionskanaler och en försäljning som överstiger 1 miljard USD. Beanie Boos har hundratusentals videor på Youtube, över 8 miljoner träffar på Google och hundratals Beanie Babies har ökat i värde från 5 USD till mer än 100 000 USD på Ebay. 

Se mer på vår webbplats: tynordic.com

Sökord: DVH, dagligvaruhandel