Försäljningschef
Stockholm

Vi söker nu en affärsdriven försäljningschef med ett stort intresse för service och försäljning. Din huvuduppgift är att leda, coacha och utveckla ditt team om två säljare. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa.

Rollen är operativ och du tillsammans med ditt team presenterar och marknadsför Snickarglädjes produkter och lösningar till privatpersoner, hustillverkare och bostadsrättsföreningar. Snickarglädje är ett litet familjeägt bolag som säljer tidstypiska dörrar och fönster i gammal stil, med egentillverkning. Vi som våra kunder värnar om kvalitet och service, tillgänglighet och intresse för det vi gör ser vi som en framgångsfaktor.

Din profil
För att lyckas som försäljningschef hos oss på Snickarglädje brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål. En stor del av arbetet innefattar kalkylering och räkning, så vi ser gärna att du har grundläggande matematikkunskaper.

Vi söker dig som: 

  • Har tidigare erfarenhet som coachade ledare / chef, företrädelsevis inom byggbranschen
  • Har känsla för färg och form
  • Är vad att arbeta självständigt och drivs av nöjda kunder
  • Är både noggrann och strukturerad
  • Brinner för service

Vi erbjuder dig:

  • Ett välmående bolag med hjärtat på rätt ställe
  • En arbetsplats/showroom (Gamla Stan) med anor från 1500-talet
  • Tjänstebil
  • Frihet under ansvar
  • En högkvalitativ produktportfölj

 

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963. Urval kommer att ske löpande. 

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är, skicka din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Snickarglädje startade sin verksamhet med en butik i Stockholm 1998. Idag har vi även kontor i Landskrona och Mölndal. Vi säljer och tillverkar tidstypiska produkter med kvalitet och bra pris. Vi har en småskalig tillverkning både i Sverige och Estland. Hantverk som uppskattas av våra kunder.

Läs mer om oss på vår hemsida www.snickargladje.com