Canon Business Center söker nu

Säljare till Västerås

 

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi en Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Vi söker nu en nykundssäljare till vårt kontor i Västerås som skall hjälpa oss att nå våra högt uppsatta mål.

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Kombinationen av ny teknologi och nya tjänster ger våra kunder ökad effektivisering av sina affärsprocesser. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom informationshantering, robotiserings- och digitaliseringstjänster, samt print managementlösningar hjälper stora och medelstora företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker en nyfiken och kreativ problemlösare som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

  • Brinner för att driva affärer och att jobba målfokuserat
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens
  • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt B-körkort

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning, komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar, personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Om dig
Vi letar efter en hungrig, kreativ problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld. Vi ser att du har viss erfarenhet av B2B försäljning, är i början av din säljkarriär och vill ta nästa steg i utvecklingen.Lämplig bostadsort är i Västerås med omnejd.

För att lyckas med denna rollen tror vi att du är tävlingsinriktad och resultatorienterad.  

Som säljare hos oss kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer. Du behöver vara beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.

 

 

"Vi har haft några år med stor framgång som inneburit att vi växt som bolag. Vi har genomfört många omställningar för att kunna anpassa vår ”portfölj” till dagens mer digitaliserade samhälle.

För att fortsätta växa framåt så satsar vi för att ta större marknadsandelar och växa ännu mer inom området digitalisering."

Martin Persson, försäljningschef

 

 

Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta försäljningschef Martin Persson på 073-920 36 22 eller martin.persson@canon.se  

Ansök via ansökningsknappen i annonsen, vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.

 

Om Canon Business Center Mälardalen
Vi har två kontor, Västerås & Eskilstuna, och finns representerade på dessa orter sedan 40 år tillbaka! Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokumenthantering. Samtliga affärsområden syftar till att skapa effektiva informationsflöden hos våra kunder. Vi är ca 20 medarbetare fördelade på sälj, service & admin. Kedjan Canon Business Center finns på 26 platser runt om i landet och är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden. Mer info om vår verksamhet: www.canon.se och www.canonbusinesscenter.se

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Sökord: försäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, area manager, area salesmanager, sales, account manager