Chef KAM-gruppen - elinstallation 
Sverige

Vill du vara med och utveckla vår Key Account Manager organisation inom elinstallation i Sverige? Vår nuvarande chef, Tony Ohlsson, kommer inom kort att gå i pension. Nu söker vi hans efterträdare. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som chef för KAM-gruppen får du en central och strategisk nyckelroll i bolaget. Ditt övergripande ansvar blir att leda och coacha medarbetarna, driva och utveckla försäljningen och samarbetet med våra kunder och leverantörer. Rollen innefattar även ett stort fokus på affärsutveckling och framtida affärsstrategier med syfte att kunna erbjuda kundunika lösningar som skapar mervärden i våra affärsrelationer.

Du har budget och resultatansvar och ingår i bolagets ledningsgrupp. Ditt team består av 7 nationella Key Account Managers med placering på olika orter i Sverige. Din placeringsort kan variera, men vi ser gärna att du är bosatt i Stockholmsområdet.

 

"Vi söker en person med bra ledarskap och affärsmannaskap. Någon som gillar att jobba i team, har en känsla för samarbete och bidrar med utveckling och nya idéer.

Vi vill gå från traditionell grossist till Sveriges modernaste energiteknikdistributör genom att vara en proaktiv helhetslösare som adderar kundvärde genom personlig expertrådgivning. Innovation, passion och förtroende ledord på vägen."

Läs mer om vad Tony, Andreas och Gunnar har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/rexel

 

Din profil
Vi ser gärna att du har en säljledande bakgrund med dokumenterat goda ledaregenskaper. Har du dessutom branscherfarenhet är detta meriterande, men inget krav. Som person är du positiv, strukturerad och ansvarstagande. Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang och glädje. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det, därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra: Passion, Innovation, Förtroende

Vad vi erbjuder 

  • En strategisk nyckelroll i ett marknadsledande bolag
  • En plats i försäljningsledningen inom KAM
  • Deltagande i Rexels ledarskapsprogram
  • Möjlighet till personlig utveckling
  • En utmanande och inspirerande arbetsmiljö

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Nilsson 0708-30 65 43. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter. Vi är fler än 27.000 medarbetare och omsätter 136 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. I Sverige är vi närmare 830 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på ca 5,6 miljarder SEK (2019).