Tillsammans skapar vi cirkularitet. För Stena Recycling betyder cirkularitet att behålla materialen i omlopp. Tillsammans skapar vi en framgångsrik cirkulär ekonomi, genom nya cirkulära produkter www.stenarecycling.se

 

 

Säljare till NV Skåne

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först.

 

"Mitt mål som ledare är att coacha och stötta för att få gruppen att växa. Till denna tjänst söker vi en driven lagspelare som sätter kunden i fokus. För att lyckas i rollen behöver man vara lyhörd och förstå kundens vardag och utmaningar."

Läs mer om vad Fredrik, säljchef syd, och Rikard, säljare och teamleader, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/stena-recycling

 

Om tjänsten
Till vårt team i Åstorp söker vi nu en ny säljare! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som säljare kommer du att få identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer. Du är ansvarig för egna kunder och förstår kundens verksamhet och på vilket sätt våra lösningar kan bidra till värde genom förenklad hantering av verksamhetens restprodukter. I din roll utbildar du också kunder i bland annat material och sortering. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är innovativ, har kunden i fokus och brinner för att skapa nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning, gymnasial utbildning eller motsvarande och B-körkort. Har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning samt arbete i CRM-system eller liknande, finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Att jobba hos oss innebär att du blir en del av en verksamhet med många olika roller och på flera platser i Sverige. Vi tror på ett delegerat affärsmannaskap. Det innebär att var och en tar ansvar för sitt jobb, samt är med och bidrar till vår utveckling. Vårt ledarskap präglas av ärlighet och öppenhet. Våra ledare sätter våra medarbetare i centrum och fungerar som vägvisare genom att ge förtroende och stöttning. Samarbetet är en ledstjärna i allt vi gör. Tillsammans gör vi skillnad, varje dag.

Vi erbjuder
Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Du får kontinuerlig intern utbildning i flera steg. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. 

Exempel på medarbetare som gjort spännande resor inom bolaget är många  – Läs mer på stenarecycling.se/karriarportal eller instagram.com/lifeatstenarecycling

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på 0708-306543.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
På Stena Recycling börjar det med dig Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med ca 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Läs mer om oss på: www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling. Funkar inte länken? Gå in på www.instagram.com/lifeatstenarecycling/