Vill du vara delaktig i att bygga upp en spännande affärsverksamhet i Sverige med unika produkter och förutsättningar?

Teknisk säljare / Försäljningsingenjör
Göteborg / Sverige

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och bygger upp en affärsverksamhet anpassad för en expansion på den svenska marknaden, där du får möjligheten att bli en nyckelperson för den svenska verksamheten. 

Arbetsuppgifter
BRUGG Sweden är specialister på fasta och flexibla rörsystem för industriella applikationer. Det unika med våra produkter är: säkerhet avseende inre- och yttre miljö samt arbetsmiljö, möjliggör en kort och enkel installation. Vi jobbar med behovsstyrda tekniska lösningar för maximal kundnytta. 

Du kommer att ansvara för marknadsföring och försäljning av tekniska produkter och tjänster tillsammans med dina kollegor i Sverige, Danmark och Tyskland. Lösa tekniska problem utifrån våra kunders krav och förväntningar och skapa nya relationer samt underhålla relationer med kunder och leverantörer. Du kommer att agera projektledare för genomförande av våra kundprojekt.

Vi har kontor på Lindholmen i Göteborg och fokus ligger på att bearbeta hela Sverige. Du kommer att rapportera till vår COO i Sverige.

 

"Nu har du möjligheten att få vara en del i ett stort globalt företag som valt att expandera på den svenska marknaden. En unik produktportfölj som lanseras på en marknad med stor utvecklingspotential. Man får möjlighet att vara delaktig i ett företags expansion."

Läs mer om vad Jan, Per och Casper har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/brugg

 

Din profil
BRUGG Sweden AB söker en teknisk säljare / försäljningsingenjör som brinner för hållbarhet, teknik och affärer med ambition att ta en central roll i företagets expansion.

Vi ser gärna att du har en högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande samt erfarenhet av att sälja tekniska produkter och att samarbeta med underleverantörer (tekniska konsulter, entreprenadföretag). Viktigt är även att du har ledaregenskaper för en fortsatt utveckling inom bolaget samt att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

vår ägare är ett schweiziskt företag och vi har tillverkande enheter i Tyskland och Schweiz är kunskaper i tyska meriterande.

 

Kontakt och ansökan
Vi samarbetar med Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering i denna rekryteringsprocess. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kim Storm på 031-704 51 70 eller Nicole Diener på 031-704 51 77.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
BRUGG Pipes (BRUGG Rohrsystem AG, Schweiz) ser en positiv utveckling i Sverige och har därför beslutat att intensifiera sin närvaro på den svenska marknaden. Brugg Pipes förvärvade Skafte Pipesystems AB i anslutning till årsskiftet 2020/2021. Namnet på det av BRUGG Pipes helägda svenska bolaget är BRUGG Sweden AB. 

BRUGG Sweden AB är ett teknikföretag med hemvist i Göteborg. Vi levererar flexibla rörsystem för applikationer inom industri-, energi- och miljösektorn för i första hand den svenska marknaden.

BRUGG Pipes är världsledande när det gäller kundanpassade fasta och flexibla rörsystem med verksamhet i 60 länder. BRUGG Pipes har ett fokus på applikationer där de tekniska kraven och kundens förväntningar är högre än vad traditionella rörsystem kan erbjuda. 

Läs mer på www.bruggpipes.com/en