Projektansvarig
Sisjön / Göteborg

Fractal grundades 2007 med målet att etablera en stark närvaro på chassimarknaden med genomtänkta lösningar och skandinavisk design. Nu säljs våra produkter i över 50 länder och vi har kontor i Sverige, Taiwan, Kina och USA. Fractal är ett av världens främsta varumärken när det gäller design och tillverkning av chassin, fläktar, nätaggregat och tillbehör för gamers och hårdvaruentusiaster med höga krav. Läs mer på fractal-design.com så förstår du varför.

Vi söker nu en engagerad, strukturerad och erfaren projektledare med teknisk läggning till vårt Project Management Office (PMO) och produktutvecklingsteam på huvudkontoret i Göteborg.

Huvudsakliga uppgifter

  • Ansvara för projektledning, planering och koordinering av våra produktutvecklingsprojekt
  • Administration och dokumentation av projektportfölj och projektsystem
  • Rapportering till ledning och styrgrupp
  • Utveckling av verktyg, processer, metodik och projektverksamhet

Du kommer att ha en central och senior roll i vårt PMO, där du tillsammans med projektledare och projektassistenter på HQ och i Kina skall leda produktutvecklare och andra såväl interna som externa resurser genom våra produktutvecklingsprojekt med bibehållen god precision sett till kvalitet och tid.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för projektadministration och rapportering till ledningen, samt jobba aktivt med vidareutveckling av bakomliggande projektledningssystem, verktyg, processer och metodik.

Då du kommer att jobba i multifunktionella och multikulturella grupper är det viktigt att du är en skicklig och tålmodig kommunikatör, och har mycket god vana att kommunicera i både tal och skrift på det engelska språket. Kunskaper i mandarin är meriterande men inget krav.

Dina kvalifikationer 

  • Du har arbetat i 7-10 år och är på god väg i karriären
  • Du har gedigen erfarenhet av olika projektledningsverktyg och system
  • Du är en tydlig och tålmodig kommunikatör
  • Du är lugn och stresstålig och har förmåga att hålla många aktiviteter igång samtidigt
  • Du är påhittig och uppskattar att arbeta med ett dynamisk team i en dynamisk miljö
  • Erfarenhet från produktutveckling och tillverkningsindustri är meriterande

Vi erbjuder
En utmanande och utvecklande tjänst i ett snabbt växande företag. Vi är ett team med god sammanhållning och verkar på många olika sätt för god gemenskap.

Kontakt
Om du har några frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Billy Mawdsley, Director of Product Development, på +46 76 322 3183. 

För mer information om Fractal Design, vänligen besök www.fractal-design.com

Ansökan
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan via ansökningsknappen omgående då vi gör ett löpande urval. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående. 

Välkommen med din ansökan!