Vi satsar och söker nu en

Teknisk innesäljare / support
Stockholm - Skärholmen

Jobbet som teknisk innesäljare / support hos oss innebär att du kommer ha tät kontakt med våra kunder men också ha ett nära samarbete med övriga inne- och utesäljare. Tillsammans ser ni till att ge våra kunder den absoluta bästa servicen. Du kommer med andra ord att ha mycket både interna och externa kontakter. Din arbetsplats blir i Skärholmen.

 

 

"Att jobba här på Camfil i Sätra är omväxlande och roligt! På innesälj jobbar vi tätt ihop så det är viktigt att du är en lagspelare. Vi har mycket kontakt med både kunder och andra kollegor så ingen dag är den andra lik. 

Arbetet består bland annat av att registrera order, göra offerter som vi får in både via telefon, mail och över disk på vårt hämtlager. Att supporta utesälj och hjälpa våra kunder med olika tekniska lösningar är också en stor del av vårt jobb, liksom att rycka in på hämtlagret vid behov. Tempot är ofta högt och vi hjälps åt att fördela arbetsuppgifter på bästa sätt. Vi har tät kontakt med vårt huvudkontor i Trosa dagligen angående status på orders eller inköp/leveransförsening eller andra förfrågningar."

- Tove Granat, kund- och säljsupport

 

 

"Vi är ett gott gäng som trivs på vår arbetsplats vi har en väldigt bra sammanhållning. Alla får komma till tals och om man vill komma vidare finns det riktigt bra utvecklingsmöjligheter. Jag har alltid brunnit för att hjälpa kunder, det finns inget bättre än en nöjd kund. Våra produkter är i verkligt fokus, det har aldrig varit så viktigt med rätt filter som i dessa dagar. "

- Thomas Svensson, filialchef Göteborg

 

 

Din profil
Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ med en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vi ser även att du: 

  • har jobbat i en liknande roll och har teknisk kunnande och intresse
  • brinner för att ge service, är flexibel och har förmåga att prioritera rätt
  • har lätt att skapa relation med både kunder och medarbetare
  • har god IT-vana, är väl insatt i Officepaketet och är strukturerad och noggrann
  • hanterar svenska flytande i både tal och skrift

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! En nyfikenhet, tekniskt kunnande och intresse samt ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Julia Derblom 08-514 816 44 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 


Camfil är världsledande inom luftfilter och renluftslösningar.
I över ett halvt sekel har Camfil hjälpt människor att andas ren luft. Som ledande tillverkare av renluftslösningar av premiumklass, förser vi med kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning som förbättrar produktivitet och utrustning, minimerar energianvändning och gynnar människors hälsa och miljön. Vi är övertygade om att de bästa lösningarna för våra kunder också är de bästa lösningarna för vår planet. Det är därför vi i varje steg på vägen - från design till leverans och över hela livscykeln - överväger effekterna av vad vi gör både för människor och i världen runt omkring oss.

Genom ett nytt tillvägagångssätt för problemlösning, innovativ design, exakt processkontroll och ett starkt kundfokus strävar vi efter att spara mer, använda mindre och hitta bättre lösningar - så vi alla kan andas lättare.Camfil-gruppen har sitt huvudkontor i Stockholm och har 29 produktionsenheter, 6 R&D-center, lokala försäljningskontor i 30 länder, cirka 4 500 anställda och växer stadigt. Vi är stolta över att hjälpa kunder i en mängd olika industrier och i andra verksamheter över hela världen. För att upptäcka hur Camfil kan hjälpa dig att skydda människor, processer och miljö. Läs mer om företaget på www.camfil.com