Vi fortsätter vår resa med att förändra bygg-Sverige och söker nu en

Säljare
Linköping, Norrköping och Nyköping med omnejd

Tjänsten innebär att du tillsamans med dina kollegor är ytterst delaktig i storsatsningen på vårt varumärke HiKOKI som nu etablerats ordentligt på marknaden, samt även den nya 36V/18V batteriplattformen MULTI VOLT och MFT Systembox inom skruv och infästning. 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot nya och befintliga kunder tillsammans med ansvarig Regionchef. Kunderna du möter på fältet är ansvariga på byggen eller våra olika återförsäljare. Du förväntas att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer.

 

"Jag har säljbakgrund med start i dagligvaruhandeln och senare en säljtjänst med teknisk inriktning inom fackhandeln. Tjänsten på HiKOKI blev ett naturligt steg vidare till ett intressant och utvecklande företag med produkter i framkant.

Det mest stimulerande med jobbet är att få använda kreativiteten i mötet med andra människor och kunna hjälpa dem till en bättre vardag med deras verktygsflotta, samt att få vara med och etablera ett nytt varumärke.

HiKOKI är en organisation med högt i tak där alla kan vara med och påverka. Bra förmåner och frihet under ansvar. Chefen är mer coachande än ”bossande”."

- Marcus Westman, regionchef

 

Din profil
Vi vill att du har dokumenterad säljerfarenhet och motiveras av att arbeta i en dynamisk organisation i ett högt tempo. Är du van vid uppsökande verksamhet kommer du att ha en kortare startsträcka, men är du idag i butik och ängtar till nästa steg ute på fältet kan du ändå vara helt rätt person för oss. Du bor lämpligast i Linköping eller Norrköping. Vi ser också att: 

  • Du är självgående, uthållig, strukturerad och en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort och kommer utgå från hemmakontor

 

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Julia Derblom 08-514 816 44 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
HiKOKI Power Tools Sweden AB är en ledande leverantör av elverktyg, trädgårdsmaskiner, spikmaskiner/spik, infästning, skruv, klipp/bockmaskiner och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Produktportföljen innefattar varumärken som HiKOKI, MFT, Bendof och Basso.

Sökord: försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, fältsäljare, utesäljare, byggsäljare, byggförsäljning, industrisäljare, industriell försäljning