Distriktsäljare B2B
till Avarn Security Uppsala, Gävleborg och Dalarna

Vill du utvecklas med oss på den svenska marknaden? 

Vi söker en orädd, driven och självgående säljare som kommer bearbeta nya kunder i Uppsala, Gävleborg och Dalarna. Lämpligast bostadsort är Uppsala alternativt Gävle.

Ansvaret som säljare hos oss på Avarn Security innebär att du bearbetar nya kunder som är mellanstora och stora företag. Din främsta uppgift blir att sälja in våra bevakningstjänster, säkerhetsteknik och parkeringstjänster. Du kommer rapportera direkt till vår nationella försäljningschef. 

 

Din profil

  • Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning mot nya kunder ute på fältet
  • Du har stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt
  • Du är resultatinriktad och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalitet alltid måste vara i fokus
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av teknikförsäljning, alternativt försäljning av parkeringstjänster är meriterande 

 

Vi erbjuder
Du kommer att få jobba i ett företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj i en spännande, växande bransch. Rollen innebär stort eget ansvar och planering. Du kommer få en ordentlig introduktion när du börjar som ger dig goda förutsättningar att nå dina mål samt marknadsmässiga bra villkor och tjänstebil.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt och ansökan
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på 08-514 816 42 eller Julia Derblom på 08-514 816 44.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Se vad Konrad har att säga om tjänsten på https://www.saljpoolen.se/annons/images/videos/avarn-saljare.mp4

 

Om företaget
Vi är den kompletta säkerhetsaktören som med ansvar, omtanke och samarbete stärker våra kunders trygghet och konkurrenskraft. Avarn security ingår i säkerhetskoncernen Nokas AS. Vi bedriver verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Koncernen har 17 500 medarbetare och en omsättning på 800 M€. I Sverige bedriver vi verksamhet på fler än 45 orter i landet med hjälp av 7000 medarbetare. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, account manager, teknisk försäljare, teknisk säljare, teknisk försäljning