Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

 

Underhållschef
till Torup

Är du en driven, ansvarstagande och utåtriktad person som älskar utmaningar? Då kan du få en viktig roll med goda utvecklingsmöjligheter hos oss.

 

På Elis anläggning i Torup bedriver vi textilservice till våra kunder inom vårdsektorn. Jag är stolt över företaget och mina kollegor, som alla jobbar hårt, är oerhört lojala, hjälpsamma och genuint fina människor. 

Det är därför väldigt viktigt att vi hittar personen som är rätt för oss, delar vår ambition och värderingar, men samtidigt är sig själv och kan bidra med sina unika styrkor.

Du kommer ha många kontaktytor, främst inom anläggning och med olika funktioner inom Elis. Dina arbetsuppgifter kommer vara både varierande och utmanande med höga krav på kommunikation och samarbete.

Elis är ett internationellt företag med möjlighet till vidareutveckling inom Elis olika segment och geografiska placeringar. Elis verkar dessutom inom en spännande och utmanande bransch och ligger långt fram i sitt miljöarbete, något som är väldigt utvecklande.”

- Per-Christian Nilsson, platschef

 

Vad innebär rollen som underhållschef?
Som underhållschef har du det övergripande ansvaret för anläggningens underhållsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer vara ansvarig för både budget och planering av underhållsavdelningen. Som underhållschef är du även chef för tre personer med bland annat planering och schemaläggning. Vidare kommer du även vara en del av anläggningens ledningsgrupp, en viktig kugge i utvecklingen och ansvarig för underhållsavdelningen. 

Mer specifikt innebär rollen:

  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga.
  • Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
  • Ansvara för brandskyddsarbete och säkerställa att verksamheten följer gällande säkerhetsföreskrifter och regelverk.
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll.
  • Arbetsledning av underhållsteknikerna och delaktighet i det dagliga underhållsarbetet.
  • Ansvara för utvecklingssamtal och kompetensutveckling av underhållstekniker.
  • Verka för en god arbetsmiljö, kontinuerligt driva genomförandet och tillämpningen av riskbedömningar.

Du rapporterar till platschefen.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?
Som person är du en driven och strukturerad problemlösare som är van att samarbeta och är en god lagspelare. För att nå framgång i denna roll ser vi gärna att du har lätt för att leda och coacha andra mot gemensamma mål men har heller inga bekymmer med att utföra arbetet själv. Du har även god vana vid leverantörskontakter och affärsmannaskap när det gäller bedömning av reperationsinsatser. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM). 

Vad kan du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat underhållsarbete. Vi ser det som en merit om du har elbehörighet och erfarenhet av exempelvis ångsystem samt styr- och reglerteknik.  

Vidare har du erfarenhet av att läsa elschema samt god datorvana. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Christian Nilsson, platschef, på telefon 0702-80 10 57.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 20 juni 2021. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.