Säljare 
Göteborg

Vill du jobba i ett framåtlutat medieföretag som befinner sig mitt i hjärtat av bygg- och fastighetsbranschen? Vill du jobba med digital marknadsföring på de allra senaste och modernaste nyhetsplattformarna? Vill du jobba med produkter som engagerar tiotusentalsmänniskor varje dag, både i Sverige och internationellt? 

 

"Vi ska befästa och utveckla vår position som Sveriges ledande mediabolag mot fastighetsbranschen inom våra digitala marknadsplatser, nyhetsbrev och mötesplatser såsom diverse olika event runt om i landet."

Läs mer om vad Rolf har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/fastighetssverige

 

Om tjänsten 
Som säljare kommer du få representera vårt företag som har ledande position på marknaden. Du får arbeta med flera etablerade och välkända produkter, såsom fastighetsmagasin och digitala mediekanaler som levererar dagliga fastighetsnyheter mot både den svenska och den internationella fastighetsbranschen. Du kommer arbeta i en aktiv och marknadsinriktad kultur och bearbeta kunder och prospekts genom ett långsiktigt och kvalitativt arbetssätt. I rollen kommer du att sköta marknadsbearbetningen via telefon, kundmöten och digitala kontakter.

 

Din profil
Vad förväntar vi oss av dig? Vi vill jobba med människor som kan uppnå det exceptionella, är kreativa problemlösare och som vill vara med och se till att bolaget fortsätter att vara i framkant i vår bransch. Vi ser även att du:

  • brinner för försäljning och vet att aktiviteter samt insatser mot kund ger resultat
  • är viljestark, har en egen drivkraft med fokus på att lyckas
  • har säljerfarenhet och brinner för att skapa och utveckla goda affärsrelationer mot vår målgrupp
  • tar egna initiativ till att föreslå kreativa affärsmöjligheter och lösningar för våra kunder
  • drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens
  • har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • har intresse eller erfarenhet inom fastighetsbranschen

 

Vi erbjuder 
Vi sitter på ett av Göteborgs bästa kontorslägen, ca. 200 meter från Kungsportsplatsen med närhet till NK, SATS och flera charmiga restauranger runt hörnet. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med trevliga kollegor. Du får givetvis marknadsmässig villkor. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och ser gärna att du växer i denna roll tillsammans med oss.

Kontakt 
För eventuell ytterligare information vänligen kontakta försäljningschef Ante Maletic på 0720-707827.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News ingår i Byggfakta gruppen och väntas i år omsätta 1,5 miljarder kronor. Våra kunder är fastighetsägare, fastighetskonsulter, mäklare, advokater, revisorer, banker med flera i hela Sverige. Fastighetssverige har en ledande position på marknaden, med flera etablerade och välkända produkter och digitala mediekanaler som levererar dagliga fastighetsnyheter mot den svenska men också internationella fastighetsbranschen - tillexempel: Fastighetssverige.se – branschens ledande nyhetssajt med tiotusentals läsare varje vecka. Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler. Nordicpropertynews.com – den första sajten som samlar nordiska nyheter till en internationell läsekrets.

Sökord: försäljare, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, innesälj, innesäljare