Säljare / Projektledare av 3D-tjänster

Älskar du arkitektur & inredning, tycker om affärsmannaskap och har goda projektledaregenskaper? Då är du rätt person för oss!

SE360 söker nu en kreativ men strukturerad person som ska ansvara för försäljning och utveckling av företagets visualiseringsprodukter till fastighetsbranschen. Du får en bred och självständig roll där du ansvarar för allt från beställning och leverans till dialog med leverantörer och samarbetspartners. Är du en driven och inredningsintresserad person som gillar att ha många bollar i luften är detta ett jobb för dig!

Vi tror att du bor i Göteborgsregionen, men hela Västra Götaland är aktuellt för rätt person. Du kommer främst att bearbeta kunder i storstadsregionerna men vi har kunder i hela Sverige. Tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg, där du dagligen umgås med 27 trevliga kollegor.

VILKA ÄR VI? 
SE360 är Sveriges första rikstäckande leverantör av fototjänster till fastighetsbranschen. Vi skräddarsyr helhetslösningar utifrån kundens och marknadens behov. Hos oss finns alla kompetenser och resurser som krävs för proffsiga bilder, effektivt säljmaterial, imagebyggande projekthemsidor, 3D-bilder och snygga planritningar.

Huvudkontoret ligger i Göteborg. Affärsidén är att vara ett förstahandsval vid visualiseringslösningar och marknadsmaterial för fastighetsmäklare och fastighetsägare. Våra tjänster håller hög kvalitet, och är skräddarsydda efter våra kunders behov och önskemål. Bolaget är idag verksamt i hela Sverige, men främst i storstadsregionerna. Du kan läsa mer om oss på www.se360.se

SE360 är en del av Dagus-koncernen, en privatägd koncern som består av 13 bolag inom nedanstående fem verksamhetsområden. 

Foto & Media; Via bolagen SE360, SE WEB samt finska Zentuvo erbjuds visualiseringstjänster till fastighetsmäklare, fastighetsägare samt byggbolag.
Fastigheter; Dagus Fastighets AB äger och förvaltar fastigheter. 
Husleverantör; Lyckebohus projekterar och tillverkar villor, parhus, fritidshus och flerfamiljshus.
Byggverksamhet; Dagus Byggnads AB och Blomkvist Bygg AB utför traditionell byggservice och totalentreprenader.
Säkerhet; Jari Safe AB tillverkar och säljer säkerhetsprodukter.

Koncernen är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. Dagus har kontor i Göteborg, Lidköping och Vänersborg och är verksamma över hela Sverige. Inom verksamhetsområdet Foto & Media finns även ett kontor i Helsingfors, Finland. Inom koncernen arbetar cirka 70 personer inom de olika bolagen och omsättningen uppgår till ca 220 MSEK.

VÅRT TEAM i de olika bolagen består av jordnära och engagerade människor, som tror på att hög kvalitet, kunskap och god service vinner i längden. Vi är ett sammansvetsat gäng som bryr oss om kunden tänker och agerar långsiktigt.

 

”På SE360 är kulturen stort ansvar och frihet. Vi jobbar mot en spännande bransch och med tjänster som våra kunder lägger mycket vikt och fokus på. Det är stor variation på arbetsuppgifter vilket gör att jag känner mig utmanad varje dag." 


- Elin Levin, Säljare på SE360 


Som medarbetare på SE360 har du stor möjlighet att utforma din egen roll och även stor möjlighet att påverka och vara delaktig i bolagets färdväg. Vi är ambitiösa och vill utveckla våra processer i alla led och det gör vi genom våra medarbetares driv, framåtanda och fokus på ständig förbättring. Vi skall ha kul på jobbet, vara personliga men samtidigt affärsmässiga, leverera kvalitet i alla led, alltid med kundens behov och förväntningar i centrum.”

- Terje Mortensen, VD för SE360

 


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en person som med hög energi och glödande engagemang arbetar operativt med försäljning av visualiseringstjänster inom nyproduktionssektorn. I uppgifterna ingår bland annat att upparbeta relationer och samarbete med fastighetsbolag, byggbolag samt nyproduktionsmäklare. Du äger och ansvarar för varje kundprojekt och beställning. Det innebär kunddialog, kontakt med våra samarbetspartners, samt ledning och genomföring av projekten. 

I vår produktportfölj finns bland annat 3D-bilder, planskisser, virtuell visning, projekthemsidor, VR, film, foto, drönarvisualisering, samt vårt produktionsverktyg för säljmaterial SE-Print.

EGENSKAPER VI EFTERFRÅGAR
För att passa in i rollen och vår kultur är det viktigt att du är energisk, förtroendeingivande, ansvarsfull, strukturerad och med väl utvecklade sociala färdigheter. Men även att du bubblar av idéer och förslag till förbättringar och tankar om hur vi kan utveckla våra tjänster och produkter. Det är meriterande om du har ett öga för inredning, styling och färgsättning. Viktigt är även att du tycker om förändringsarbete och ständig utveckling. Du får ett självständigt ansvar för att bygga upp affärsområdet ”nyproduktion”, och rapporterar till VD.

VAD ERBJUDER VI DIG?
Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar där du kan vara med och påverka och göra skillnad. Du får möjligheten att påverka både på strategisk och operativ nivå och du arbetar nära tillsammans med företagets VD och Försäljningschef. I rollen som Säljare / Projektledare finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. 

KVALIFIKATIONER OCH ANDRA ERFARENHETER:

  • Bred erfarenhet inom försäljning
  • Dokumenterat goda försäljningsresultat   
  • Erfarenhet från projektledning
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande

Är du rätt person för att bidra till vår tillväxtresa? Skicka då in din ansökan idag!

KONTAKT:  
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terje Mortensen, VD SE360 på telefon 0721–775875.

Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

 

 Sökord: Utesäljare, Fältsäljare, Projektsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager