Transportansvarig
Perstorp

Som transportansvarig är din övergripande uppgift att optimera och effektivisera transportflödena samt operativt leda och planera inom transport- och logistikavdelningen. Du ingår i produktionsledningsgruppen hos Kronägg och rapporterar till packerichefen.

Du erbjuds en utmanande roll med möjlighet att påverka processer och arbetssätt. Du förväntas arbeta aktivt med att utveckla befintliga rutiner och logistikflöden samt skapa nya med säkerhet, effektivitet och kostnader i fokus. Som ledare är du en förebild i ord och handling för företagets policys och riktlinjer.  

 

"På Kronägg arbetar vi utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord, Vi-känsla, Ansvar, Fokus och Socialt Engagemang. Kronägg är ett företag med ett starkt varumärke och högkvalitativa produkter där vi har mycket arbetsglädje och höga ambitioner.

Vi är ett engagerat team med gemensamt fokus, där utveckling och effektivisering uppmuntras och där du i ditt arbete kommer ha stora möjligheter att göra skillnad."

- Per-Erik Johansson, packerichef

 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att nå uppsatta mål
  • Ansvar för att driva avdelningens utveckling och leda det kontinuerliga förbättringsarbetet
  • Kontakt med myndigheter beträffande transportärenden och säkerställa att erforderliga tillstånd finns
  • Delaktighet i avtalsförhandlingar med speditörer
  • Personalansvar, vilket innebär kompetensutveckling, medarbetarsamtal mm.
  • Avdelningens säkerhets-, kvalitets- och miljöansvar
  • Hantering av potentiella reklamationer och avvikelser
  • Ansvar för bokning av transporter tillsammans med assistent

Din profil
Som sökande har du relevant utbildning inom transport/logistik och kunskaper gällande regelverk för transport, export och förtullning. Det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar.

Du kommer ha många kontaktytor, både externt och internt vilket ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du en genuin lagspelare och en tydlig ledare som ser möjligheter och gillar problemlösning. Kvalitet och flexibilitet är två viktiga områden i både tjänsten och i Kronäggs produktion, vilket ofta ställer krav på en kort sträcka mellan tanke och handling. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Mer om Kronägg
Kronägg såg dagens ljus redan 1932 och är ett av de ledande företagen inom äggsektorn i landet. Kronägg AB ingår i Danaeg-koncernen, som ägs till 50% av svenska och danska äggproducenter och övriga 50% ägs av DLG. Danaeg koncernen består av moderbolaget Danaeg Holding och fem stycken dotter bolag: Kronägg och Källbergs i Sverige och Danaeg AS och Danaeg Products i Danmark, samt Munax OY i Finland. Tillsammans omsätter hela koncernan ca 2 000’ miljoner SEK och koncernens produkter finns i ca 50 talet länder i hela världen.

För mer info se www.kronagg.se