Produktionschef / Produktionsledare
Helsingborg

Vi söker en kvalitetsfokuserad ledare till produktionen på Aluflex.

Vi erbjuder
En trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och delaktighet. Du kommer komma in i bolaget i ett spännande skede då vi nyligen flyttat till nya lokaler, där du kommer vara delaktig i verksamhetens förändrings- och förbättringsarbete.

 

AluFlex är ett mycket innovativt och flexibelt företag med mycket intressanta produkter. Vi strävar mot att fortsätta vår tillväxtresa till att bli Skandinaviens mest heltäckande automationsleverantör. På Aluflex är man medverkande till att utveckla företaget och sin egen arbetsplats framåt. 

Aluflex drivs som en personlig och flexibel arbetsplats med fokus på frihet under ansvar. Där vi sätter ”Att må bra och ha roligt på jobbet” högt på skalan. Vi är ett engagerat team som producerar nya typer av lösningar till våra kunder dagligen. 

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att man är innovativ, flexibel och tycker om ett högt tempo. Samt att man är villig att ”Walk an extra mile” för att nå uppsatta mål. 

- Fredrik Jönsson, VD

 

Om tjänsten
Tjänsten passar dig som trivs med ett varierat arbete i en modern och effektiv produktionsmiljö, och har erfarenhet av produktionsplanering med personalansvar. Du kommer att ha ett helhetsansvar för produktion som inkluderar kap, bearbetning, montage och lager. Du blir även ansvarig för kvalitet, ISO och revisioner. Du kommer att driva förbättringsarbete, processer och flöden inom produktionen samt jobba med förebyggande åtgärder. 

Arbetsuppgifter

 • Produktionsplanering
 • Personalansvar för produktionspersonal
 • Arbeta med kvalitet och ständiga förbättringar
 • Planera, delegera, övervaka och stötta produktionen
 • Finnas tillgänglig att hoppa in och stötta produktionen vid behov
 • Leda dagliga och veckomöten med produktionspersonalen
 • Du kommer ingår i ledningsgruppen

Din profil
Du är en naturlig ledare med förmågan att engagera och motivera din personal. Du skapar en delaktighet och förståelse för verksamhetens och ledningens mål och utmaningar. Du har ett kvalitets- och processtänk, och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett prestigelöst synsätt där du leder, stöttar och hjälper din personal. Vidare är du innovativ och driven, och hittar lösningar på problem. 

Krav

 • Erfarenhet av produktionsplanering inom tillverkande industri
 • Erfarenhet av personalledning
 • Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • MS Office - word, excel, outlook

Meriterande

 • Nordiska språk
 • Erfarenhet av ISO-certifiering och revisioner
 • Erfarenhet av verkstadsarbete, gärna av fräs- / bearbetningsmaskiner

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Helsingborg

 

Kontakt
För mer information om tjänsten eller ansökan kontakta rekryteringskonsult Johan Ohlander på Intenso Teknikrekrytering, 040-6606721.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!


 

Om företaget
Aluflex är verksamma i hela Norden och vi levererar automationslösningar till all form av industri. Vi gör detta genom att kombinera några av marknadens bästa leverantörer av automationsprodukter. I vårt breda produktprogram ingår item Aluminiumprofilsystem, bandtransportörer, palettbanor och arbetsplatssystem, linjärprodukter såsom skenstyrningar, kulskruvar, linjärmoduler, teleskopiska rörelser, samt kuggstångslösningar.

Med 30 års erfarenhet av automationsbranschen hjälper vi våra kunder med automationslösningar. Vi finns i Helsingborg där vi är ca 35 personer som arbetar i helt nya och ändamålsenliga lokaler på Berga. Aluflex är ett dotterbolag till Indutrade vilket borgar för soliditet, stabillitet och aktivitet. Läs gärna mer på www.aluflex.se