Vill du ha ett stort ansvar över ett starkt varumärke? Är du bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga kundrelationer? Du behöver inte leta längre, din nästa utmaning finns här!

Key Account Manager
Stockholm och norra Sverige

Vi fortsätter vår tillväxtresa och stärker upp vår försäljningsavdelning med en affärsinriktad Key Account Manager.

Euromasters verkstäder är bolagets hjärta för att skapa trygghet för alla som är ute och kör på vägarna. Med välutbildad personal, moderna verkstäder, stort engagemang samt ett heltäckande produkt-, tjänste- och serviceerbjudande erbjuder vi våra kunder de bästa lösningarna. Som Key Account Manager kommer du ha en avgörande roll för din regions utveckling.

Om tjänsten
Som Key Account Manager hos oss på Euromaster blir din huvuduppgift att vidareutveckla och stärka relationen med våra största och viktigaste kunder. Din vardag blir att skapa förtroende och hjälpa kunder och verkstäder att utveckla sina affärer med hjälp av våra produkter och tjänster. I nära samarbete med vårt nätverk av däckverkstäder ökar ni tillsammans kvalitet, omsättning och lönsamhet.

Du kommer ingå i ett säljteam bestående av 14 kollegor som arbetar fördelat på sex regioner. Exempel på kunder är företag med en stor fordonspark, större byggbolag, transportföretag, bilföretag och leasingbolag. Vi är ett av de marknadsledande bolagen i branschen och vi värdesätter starka och långa relationer till våra kunder.

 

Din profil 

  • Vi tror att du är en driven, trygg och relationsskapande person som älskar att göra affärer.
  • Du är lyhörd men inte rädd för att ta initiativ och agera förebild på din region.
  • Du tycker om att ha tydliga mål och resultatfokus med ett tydligt fokus på lång- och kortsiktig tillväxt
  • I rollen ställs de krav på att du kan kommunicera genom olika kontaktytor och att du är van vid att arbeta i Office-paketet samt har god CRM vana.
  • Din bakgrund är B2B, du har haft långsiktiga affärsrelationer och tycker om att träffa människor, du brinner för kundmötet.
  • Tekniskt intresse och kunnande underlättar i rollen.

 

Vi erbjuder
En utvecklande och spännande roll i ett bolag i förändring där fokus ligger på digitalisering, utveckling av våra medarbetare samt att fortsätta att öka Euromasters och Michelins närvaro på marknaden. I rollen som Key Account Manager erbjuds du varje dag på nya möjligheter och utmaningar. Du kommer att träffa kunder från en mängd olika branscher och miljöer. Lägg därtill stor handlingsfrihet och självbestämmande inom givna ramar. Vi erbjuder dig möjlighet att vara en del av ett trevligt gäng med fantastiska kollegor som har tät kontakt och är redo att stötta dig med sin samlade kompetens.

Tjänsten innebär en fast månadslön, årlig bonus samt leasingbil, laptop och mobiltelefon, utöver Euromaster ordinarie förmåner.

Din placeringsort är Stockholm.

Frekventa tjänsteresor inom din region ingår. Rollen som Key Account Manager passar dig som gillar att arbeta hårt med frihet under eget ansvar. Tjänsten inleds med en introduktion där du får möjlighet att träffa våra stödfunktioner, introduktionen fortlöper sedan med ett antal filialbesök och praktik för att skapa en förståelse för verksamheten och följs sedan upp av en gedigen introduktion i våra sälj och kundprocesser.

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar på 0706-06 31 00

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck och fordonsservice. Med kunskap, engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänste- och service¬erbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster finns marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Dessutom erbjuder Euromaster dig ett heltäckande tjänsteerbjudande såsom rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice och en egen regummeringsfabrik. Med våra 140 verkstäder runt om i landet finns vi alltid nära dig.