Affärsområdesansvarig säljare
Stockholm

HomeQ fortsätter sin snabba tillväxt och söker nu en ny kollega. Trivs du i relationsskapande miljöer där du får möjlighet att utforska nya marker och bidra till HomeQs fortsatta utveckling, så kan det här vara tjänsten för dig.

Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att spela en viktig roll i HomeQs fortsatta framgångar. Du kommer att arbeta självständigt för att etablera ett nytt affärsområde inom fastighetsbranschen mot kommunala bostadsbolag.

HomeQ befinner sig i en snabb tillväxtfas och du kommer att arbeta aktivt mot marknaden med ett stort fokus på att bygga långsiktiga relationer och skapa nya affärsmöjligheter. Vi erbjuder en flexibel roll där du kommer ha stor frihet i ditt arbete. Du utgår från Stockholm och de potentiella kunderna finns över hela Sverige.

Förutom trevliga kollegor i ett sammansvetsat team, erbjuder vi dig en plats i ett avslappnat företag med korta beslutsvägar, eget ansvarstagande och högt i tak. I rollen finns också stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du rapporterar till VD och kommer att ha ett nära samarbete med produkt- och marknadsteamet där du förväntas ha en samordnande roll.

Din profil
Vi söker dig som är driven och initiativtagande i ditt arbete och trivs i miljöer där affärsmannaskap är i fokus. Du motiveras av tanken att spela en viktig roll i ett nytänkande företag och utforska nya marker för att bidra till ökad tillväxt. Du når ut till kunder och kollegor på ett förtroendeingivande sätt och du är bra på att skapa långsiktiga relationer.

Du är också:

  • Tekniskt kunnig
  • Erfaren inom LOU
  • Självständig
  • Tålmodig
  • Förändringsbenägen
  • Noggrann och strukturerad
Du har erfarenhet inom försäljning mot kommun eller landsting och har arbetat med implementering och försäljning av IT-system. Du har goda IT-kunskaper och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har kännedom om offentlig upphandling, LOU. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Julia Derblom på 08-51481644 eller Mattias Lyckberg 0733-336080

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
HomeQ är Sveriges största marknadsplats för bostäder som hyrs ut med förstahandskontrakt. För bostadssökande erbjuder vi Sveriges största samlade utbud av förstahandskontrakt. Du kan hitta, ansöka och teckna förstahandsuthyrningsavtal från över 200 fastighetsbolag på ett ställe, oavsett var i Sverige du vill bo. För fastighetsbolag tillhandahåller vi en innovativ mjukvara nischad mot bostadsuthyrningsprocessen. Det automatiserar en stor del av hyresarbetet och ger dig säkra hyresgäster. Slutresultatet är 25%-50% mindre tid som spenderas på processen. 

Läs mer på www.homeq.se