Underhållschef
Helsingborg

Ecolean söker dig Underhållschef som vill leda utvecklingen av underhållsarbetet och driva förbättringsprocesser, energieffektiviseringar och hållbarhetsfrågor tillsammans med ett engagerat och handlingskraftigt underhållsteam.

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta både fokuserat och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer och vara med och påverka Ecolean i en global miljö. Ecolean har högt i tak, korta och snabba beslutsvägar.

Som Underhållschef kommer du att ansvara för en underhållsavdelning bestående av automationselektriker och underhållsmekaniker som är ansvariga för reparation och underhåll på Ecoleans fabriker och huvudkontor i Helsingborg och Landskrona. 

Tjänsten är placerad i Helsingborg och du rapporterar till Director Plant Management & EHS.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:

 • Leda och utveckla underhållsteamet
 • Leda och ansvara för att utveckla det förebyggande underhållet
 • Underhållsansvarig för produktionsutrustning, anläggningar och infrastruktur (luft, el, brand, sprinkler) relaterad till materialproduktion och fyllningslinjer i Helsingborg och Landskrona
 • Ansvara för att utbildning och utveckling av Ecoleans underhållssystem når säkerhets-, kvalitets- och OEE-mål
 • Leda kontinuerliga förbättringar i TPM anda
 • Leda förbättringsarbete gällande energieffektivitet relaterat till hållbarhetsmål
 • Inspektioner av anläggningar och infrastruktur (luft, el, brand, sprinkler)
 • Ha kunskap om Ecolean Management System, hur det påverkar ditt arbete och hur du kan bidra till kontinuerliga förbättringar av systemet [t.ex. avseende kvalitet, miljö och livsmedelssäkerhet]

Dina kvalifikationer

 • Teknisk eftergymnasial utbildning
 • Flerårig erfarenhet som underhållschef
 • Erfarenhet av att leda och utveckla personal
 • Erfarenhet av förbättringsarbete, TPM/effektivisering av underhåll
 • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska

 

Din profil
Du har med fördel en relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik. Du har tidigare arbetat i en ledande befattning inom tekniskt underhåll och har erfarenhet av att driva tekniska underhålls- och förbättringsprojekt i en produktionsmiljö.

Du är en engagerad och erfaren ledare som brinner för underhåll, ledarskap och effektivisering. Du trivs med att påverka och bidra till en organisationens riktning, både genom att arbeta med ständiga förbättringar inom flera områden och utveckla medarbetare. Du inser att du inte kan göra allt själv och drivs därför av att nå resultat tillsammans med andra, både det egna teamet och andra kollegor.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Ecolean 
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Mer information finns på www.ecolean.com